Невероятно секси: Памела Андерсън на 48!

Памела Андерсън вече все по-рядко се съгласява да позира за професионални фотосесии, но когато гигант като  FHM  те покани да красиш корицата му, а фотосесията съвпадне с 25-та годишнина от началото на кариерата ти, не ти остава нищо друго освен да приемеш предложението.

Това направи и бившата спасителка на плажа за радост на мъжката, а и женската, половина от човечеството, захвърляйки дрехите и ефектно закривайки горещото си тяло с чаршаф, тя умело позира пред обективите на фотографите, излъчвайки пленителна смесица от секс, класа и елегатност. С тази си фотосесия 48-годишната Андерсен се превърна в най-възрастната жена, красяла някога корицата на популярното мъжко списание.

Въпросната предизвикателна фотосесия е допълнена и от интервю, в което Пам разкрива пикантни подробности от живота си на сексимвол и с умиление си спомня за легендарните партита в имението на Плейбой.

"Бяха много секси времена. Диви, но и изпълнени с уважение. Мъжете бяха толкова елегантни, а на теб толкова силно ти се иска да привлечеш вниманието именно на най-харизматичния мъж. Момичетата пък бяха навсякъде, красиви и кикотещи се",  спомня си Андерсън.

"Сексът беше невероятен, разтърсващ те из основи. Хората често ме молят да разкрия детайли, но аз не съм от типа, които споделят такива неща. Ще кажа само, че никога не съм била с някого, в когото не съм лудо влюбена... Но аз се влюбвам доста лесно", споделя русокосата красавица за младежките си години.


Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?