Меги Каканашева: Причината за палежа е лична

Забавлява ли се по време на участието си в "Черешката на тортата"?
Изключително много. Самото ми преживяване там беше положително и приятно. Това, което хората видяха всъщност съм аз. Съжалявам, че някои хора не одобриха поведението ми, както и факта, че съм неспособна да приготвя очакваната вечеря, но положението е това и не се срамувам. Аз съм успяла в една сфера, не мога да бъда добра в хиляди неща, никога не съм загатвала подобно нещо. Постигнала съм много и се гордея с работата си.

Доволна ли си от представянето си?
Като изключим хаоса, всичко мина по план. Както вече видяхме в края на предаването всички станаха на крака и ми ръкопляскаха. Получих високи оценки от останалите участници.Чиниите бяха празни - това ми стига.

Как би коментирала комичните ситуации в предаването?
Силна в идеите - слаба в изпълнението. (смее се) Хаотична до безкрайност... Обвиниха ме, че изхвърлям яйцата... Не мога да бъда лицемерна към себе си, какво трябваше да направя, да изчакам камерите да се скрият и да ги изхвърля отново? Няма да хапна нещо, в което има прах и е мръсно, за да се харесам на хората. Всеки би изхвърлил негодна храна - това е.

Обиждат ли те коментарите в социалните мрежи?
Да, винага съм се натъжавала. Коментарите ме разстройват и ме карат да се чувствам зле. Все още не съм се научила да ги преживявам, това което ме крепи са хората, които уважават мен като личност и труда ми. Старая се да съм глуха и сляпа в определени ситуации. Това съм аз, предпочитам околните да ме харесват, заради това, което съм.

Би ли участвала отново?
Разбира се, с най-голямо удоволствие. За мен това беше едно прекрасно изживяване, забавлявах се и при евентуално следващо участие бих сготвила нещо още по-голямо.

Преди известно време магазинът ти в София бе опожарен, има ли развитие по случая?
Не смея да коментирам темата. Полицията има опасения, че моята популярност влияе на случая и човекът, който го е направил най-вероятно следи всяко изказване от моя страна. В интерес на истината ми е забранено да говоря, но това, което мога да споделя е, че полицията прави всичко възможно, все още няма развитие, виновниците остават безнаказани.

Смяташ ли, че имаш врагове или това е поредната хулиганска изява?
Първите два пъти, когато счупиха витрините на магазина ми си помислих точно това. При този случай много ясно се вижда как нападателят е с маска, а преди това идва два-три пъти и оглежда терена. В началото си помислих, че някой под влиянието на алкохол е хвърлил камъка умишлено, за това почти подминах случилото се. Вторият път беше ясно, че счупените витрини са били нечия задача, имаше камъни по целия под. Третият и най-фатален случай е палежа. Подобни постъпки не бива да се прескачат, нито аз, нито полицията ще се откаже.

Възможно ли е трите нападения да са свързани?
Да, разгледах тази версия няколко пъти. Дадох много подробни сведения и за трите случая. Ясно е, че причината е лична.

Самата ти предполагаш ли, кой може да бъде извършителя на престъплението?
Нямам конкретно предположение кой може да е извършителя. Объркана съм от случилото се, тъй като, ако някой е искал да ми намекне нещо с пожара не съм го разбрала, нито него, нито причините за палежа. Аз съм от хората, които винаги търсят решения, вдигам телефона си и съм отворена за разговори, нямам директен конфликт и следоваделно нямам идея кой е главният герой в историята.

Ти продължаваш да развиваш бизнеса си, в социалните мрежи част от клиентите изразиха недоволството си от забавени или объркани поръчки, издържаш ли на напрежението?
Издържам, нямам друг избор. (смее се) Истината е, че обърканите поръчки изобщо не са толкова много.Просто по-голяма част от хората пишат коментари, когато са недоволни или има проблем. Случват се грешки, не го крия, но в тези случаи веднага се изпраща новият продукт с безплатна доставка и за компенсация оставяме и обърканата поръчка.

Какви са подробностите около kupivsichko.com?
Единственият начин да поддържаш голям обем на малък пазар като българския е продаваш да едни и същи хора различни неща. Т.е. ние се стремим да поддържаме бизнеса си, пускаме нови продукти и ги рекламираме. Самата аз съм страшна фенка на онлайн пазаруването, но помня кога за последно съм стъпвала в магазин и смятам, че този вид пазаруване е далеч по-практичен за мнозина. Нашата цел е сайтът да предлага всичко необходимо за една жена. В него няма нищо иновативно, както е при МЕГЗ например. Хората са доволни, базата ни е добре изградена, изобщо сайтът се популялизира изключително бързо. Никога не съм очаквала нещата да се развият толкова добре, следващата стъпка е брандирането на продуктите.

Как се чувстваш в личен план?
Чувствам се щастлива, дори ме е страх да го изрека на глас. (смее се) Имам чувството, че животът ми е всичко за което съм мечтала по-рано. Вече съм по-спокойна, сякаш пораснах.

Какви планове имаш за лятото, ще пътуваш ли?
Септември ме чака нещо много голямо, няма да разкривам подробности. Не мога да си позволя почивка, тъй като не разполагам със свободно време, предстои ми сериозна организация и надявам се успешна реализация на плановене, които имам.

Сама ли си в момента?
Има мъж в живота ми, не искам да споменавам името му. Интересното е, че за пръв път от много време до мен стои човек, който не търси медийно внимание. Аз нямам лично пространство, но той има и не искам да го унищожавам. Щастлива съм, нещата вървят отлично и силно се надявам това да продължи.

Наблюдават ли се промени в поведението ти, когато имаш сериозен приятел и какви са те?
Има промени, най-голямата от които е, че се научих да приемам. Преди слушах предимно себе си, нещата се случваха по моя начин и не приемах чужди гледни точки. Тази връзка ме кара да се чувсвам по-сигурна и по-спокойна.

АВТОР: СТЕФАНИ ТОНЕВА

Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?