Маги Бадер: Не познавам хората, с които ме спрягат.

В телевизионен ефир разкри, че дълго време си следяла особеностите около конкурса Плеймейт, което само по себе си говори за твърдото ти решение да участваш, имаше ли хора, които бяха против?
Не е имало такива хора. Преди две години изпуснах кастинга, а миналата претърпях операция по същото време и нямаше как да участвам. Тази година обещах на себе си, че ще се явя, стига да съм добре здравословно и всичко да се развие по план. Много хора ме подкрепиха, всички те знаят, че модата е моят приоритет след сина ми. Благодарна съм им, че бяха до мен.

Как протече подготовката ти за конкурса?
Твърдият ми режим продължи около три месеца. Тренирах пет пъти седмично и се хранех само с белтъчини и протеини. Не хапвах въглехидрати. Първите дни всичко това бе изпитание за мен, но след това организма ми свикна. Научих се да ям определени храни, постепенно дори ми станаха вкусни. След конкурса се появиха съвсем малки промени в менюто ми, но тренировките продължават.

Успя ли да се сближиш с някоя от останалите претендентки за титлата?
Сближих се само с едно момиче, казва се Зори. От първия момент в който се видяхме до ден днешен сме си близки и поддържаме връзка. С останалите имах разногласния, което е напълно нормално.

Съществуваше ли спортна злоба?
Разбира се, все пак това са дванадесет жени, борещи се за първото място. Спортният хъс беше във всяка една от нас. Това се видя в последните дни, когато всички бяхме разделени на лагери, усещаше се кои са по-напред и напрежението нарастна.

Съвсем скоро името ти бе замесено в огромен скандал, а клеветите по твой адрес достигнаха своя връх, разкриващи неверните твърдения, че си компаньонка. Как би коментирала случилото се?
Коментирах случилото се абсолютно веднага. Статията е написана от човек, който не ме познава и няма честта да застане с името си. Просто някой е озлобен, завижда на победата ми и се опитва да ме оклевети. Хората, които ме познават, знаят, че това не е вярно, както и фактът, че никога не съм попадала в такива среди. Не познавам хората с които ме спрягат, нито визуално, нито по име. Учудвам се и не си обяснявам как е възможно хората да падат толкова ниско?! Ако разбера кой стой зад всичко това, със сигурност ще се срещнем в съда.

Защо според теб масата лепва подобни етикети на голяма част от участничките в конкурса?
Никой не знае какви са доходите ми, нито познава начина ми на живот. Абсурдно е безизвестни лица да насочват към мен толкова тежки обвинения. Този конкурс е опорочен от жени, които искат да бъдат като нас и от мъже, които искат да имат жени като нас. Това е чиста форма на завист. Плеймейт е прекрасен конкурс, тази година се проведе на изключително високо ниво. Събитието беше с пъти по-добре отразено от Мис България, Лейди България и т.н.

Смяташ ли, че стандартът ти на живот е трън в очите на повечето хора?
Хората завиждат, но хората не знаят колко труд и усилия съм вложила, за да стигна до тук. Никой не знае колко часове съм прекарала в залата, за да изглеждам така, както и колко часове съм била ангажирана с грижите за детето ми. Аз не се имам за успяла жена, смятам, че тепърва ще изляза на сцената, нормално е да будя нечия завист. Всеки иска да живее добре.

Според обществото участието в конкурса и ролята ти на майка са несъвместими, как би отвърнала на нападките?
Първо в условията на конкурса никъде не пише “забранено за майки”, второ специално в нашия конкурс имаше още три жени, които имат деца и трето не смятам, че детето ми може да е пречка за кариерата ми на модел.
Това е поредната провокация срещу мен, явно съм по-различна от досегашните плеймейтки и будя по-голям интерес.

Всяка майка дава основните уроци на детето си, често пречупени през собствената й призма, на какво искаш да научиш Петър?
Искам да е добър човек. Уча го да уважава другите. Още от самото начало му показваме, колко важно е образованието. Искам да бъде достоен като баща си, с добро име сред приятелите и познатите си. За годините си има доста добре изграден характер, не е проблемно дете, напротив, контактен е.
Ходи на английски, тренира футбол, понякога идва с мен на срещи.

Все още ли си сама?
Нямам мъж. И това продължава да е така... (смее се) Искам да имам повече време за сина си, ще дойде ред и на голямата любов.

Как може да те впечатли един мъж?
Трябва да знае какво значи думата “уважение”. Аз съм малка на години, но познавам доброто отношение на мъжете, заради бащата на детето ми. Дори разделени, той застана зад решението ми да участвам в конкурса. Имаме чудесни взаимоотношения и се радвам, че ме подкрепи.

Как би се описала, кои са силните и кои са слабите ти страни?
Аз съм много борбен дух. Наумя ли си нещо, то се случва. Преследвам целите си с цената на всичко. Държа да съм точна с хората и изисквам същото. Не съм наивна, рядко допускам хора близо до себе си и ги запознавам с живота си. Трудно могат да ме провокират, онези, които публикуват неспирно критичните си коментари по мой адрес, по простата причина, че не ме познават и мнението им е неоснователно. Това, което може да ме обиди е предателството.

Маги, кой е най-големият ти страх?
Отново предателството. Била съм предавана само веднъж, от приятелка. Не съм доверчива. Обикновено общувам с някого година, две, може и повече, докато наистина го усетя като близък. Предават само онези, на които им липсва себеуважение и достойнство.

Ти си взела името на втория си баща в знак на благодарност, разкажи ни повече за детството си?
Имах много хубаво и весело детство. Ние сме голямо семейство. Не съм живяла нито бедно, нито богато. Имали сме възможност всяка година да ходим на почивка, на лагер или зелено училище. Моите родители са ми дали всичко, което е било по силите им.

Усещала ли си липсата на биологичния си баща?
Никога не съм усещала липсата му, защото той е бил с мен и сестра ми до много ранна детска възраст. Нямам желание да поддържам връзка с него.

Защо красивите жени най-често биват обвинявани в липса на знания и основни пропуски?
Както винаги красивите и сексапилни жени са опорочени. Никога не съм твърдяла, че съм изчела голям брой книги и т.н. Тази “тенденция” започна след Златка и столиците. Има момичета, които учат, които са завършили и знаят какво искат. Не всички трябва да се поставят под общ знаменател.

Какви са заниманията в свободното ти време?
Обичам да пътувам. Най-често съм с Петър. Морето, пясъка и слънчевите лъчи – това е любимото ми място.

Какво би си пожелала занапред?
В личен план бих си пожелала здраве, Петър да има щастливо детство, а аз да срещна голямата любов, в професионален – да нося гордо титлата си, да работа в сферата на модата и да покажа на хората, че не е задължително, всяка плеймейтка да бъде опорочена.

АВТОР: СТЕФАНИ ТОНЕВА

Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?