Кралицата помага на Хари и Меган да декорират

Елизабет II е така добра да даде на внука и съпругата му да си изберат картини от личната й колекция. Източник на списание Vanity Fair потвърждава, че кралската двойка ще направи избора си преди месец април, когато бебето ще се появи на бял свят.

Меган и кралицата се разбират отлично

„Казаха на Меган и Хари, че те могат да изберат няколко картини за Фрогмор Хаус – обяснява източникът. – Даден им е конкретен списък и сега те трябва да решат какво да закачат в дома си.“

Жестът на кралицата е много мил, защото Меган и Хари са любители на изкуството. Принцът подари на Маркъл рисунка на художника Ван Дона, докато двамата бяха още само гаджета, а самата херцогиня говори непрекъснато за изкуство с принц Чарлз.

И не си мисли, че Елизабет II се стиска да даде картините си, щом е приготвил точен списък. Това всъщност е добра идея, имайки предвид, че личната й колекция се състои от над един милион творби на изкуството.

От всичко научено до момента, вече се убеждаваме колко еклектичен ще е декорът на Фрогмор Хаус. По-рано този месец, източници споделиха, че детската стая ще е оборудвана с какви ли не електронни джаджи. Картините за милиони долари ще се впишат идеално до най-новите технологии. Несъмнено.

 

Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?