Кейт Хъдсън с 23-годишно гадже! (снимки)

На хоризонта се задава нова звездна двойка,  като няма как да не отбележим, че влюбените са с разлика от 13 години във възрастта и то в полза на дамата.

Става въпрос за 36-годишната холивудска актриса Кейт Хъдсън и 23-годишния певец Ник Джонас, които вече открито демонстрират отношенията си. От известно време циркулираше слух, че двамата са започнали да се срещат и дори са били забелязани от фенове да си разменят целувки и милувки на плажа в Маями, но до вчера нямаше красноречиви доказателства, че Кейт и Ник наистина са заедно.

Вчера обаче папараци най-накрая успяха да издебнат и заснемат звездите, докато се наслаждават на компанията си на чаша кафе. Появиха се и кадри на двойката, забавляваща се на атракционните в Дисниленд.

 

Актрисата и значително по-младият й нов възлюбен се запознали чрез брата на Кейт, който играе заедно с Джонас в сериала „Scream Queens”. 

Изглежда Кейт има слабост към музиканти, защото и двата й брака са именно с такива. От единия - Крис Робинсън - тя има 11-годишен син, а от другия - Мат Белами - четиригодишен.

Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?