Забранявам ти да пускаш мои снимки, мамо!

„Нямаш право да публикуваш нищо в социалните мрежи без мое съгласие!“, написа като коментар под селфи дъщерята на Гуинет Полтроу – Епъл.

on

Семейната почивка на 46-годишната Гуинет Полтроу в планината, за която тя разказа миналия уикенд, се превърна в конфликт.

Актрисата получи публичен отговор от 14-годишната си дъщеря Епъл. На момичето не й хареса, че майка й публикува нейни снимки, без да я пита, нищо, че феновете я засипаха с възторжени коментари.

„Мамо, вече обсъждахме това. Нямаш право да публикуваш мои неща, без да си ме питала“, коментира публикацията тийнейджърката.

Съдейки по всичко Гуинет май е нарушила уговорката, но изобщо не се притесни от упреците на дъщеря си и не изтри снимката, на която момичето е със скиорски очила.

„Та то дори лицето ти не се вижда“, написа Гуинет в отговор.

Дъщерята на актрисата има лична страница в социалната мрежа, но е защитена от чужди очи. А пък Гуинет не крие нищо от света – тя пуска семейни снимки в Instagram, разказва за себе си... Снимки на Епъл, родена от брака на Полтроу с Крис Мартин, също от време на време се появяват на страницата на Гуинет.

 

Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?