Деси Димитрова: За една нощ станах популярна

Здравей, Деси! Как се чувстваш в личен план?
Чувствам се повече от прекрасно и смятам, че това си личи. Сбъднах всичките си мечти, което много ме удовлетворява. Обвързана и влюбена съм, за щастие имам и много ангажименти.

Наскоро бе представянето на кандидатките за титлата “Плеймейт” 2017, а ти беше специален гост на събитието, какви са впечатленията ти?
Да, имах специална покана от г-н Сираков. Почувствах се поласкана, че точно мен избраха да поканят на събитието, бях единствената от последното издание на конкурса. Беше ми интересно да видя тази година какви момичета ще се борят за титлата. Определено повечето бяха доста скучни, без излъчване и харизма, но има и такива, които се отличават и изпъкват от останалите.

Имаш ли фаворитка?
Разбира се, имам фаворитка. Нито едно от момичетата обаче не ми напомнят на мен,  не видях в нито една себе си. Прекалено са предпазливи и смятам, че ги е страх да застанат срещу всички и да изразят ясно позициите, и мечтите си, както направих аз. Все пак това в началото ще им донесе негативизъм, защото българите обичаме да плюем, да спъваме... Явно ги е страх от това. Момичето, което ми е фаворитка ще запазя все още в тайна. В нея ме привлече излъчването, сексапилът и усмивката. Дори съм убедена, че ще влезе в тройката.

Допадна ли ти, че тази година организаторите са акцентирали върху естествената красота?
Ако една жена се чувства секси и без корекции, защо да не участва? Но историята показва, че много плеймейтки по време на конкурса нямат силикон, печелят и малко след това се тунинговат. За мен плеймейтката трябва да е секси, когато минава по улиците мъжете да се обръщат след нея, а жените да искат да бъдат като нея.

На какви качества трябва да разчитат момичетата, за да спечелят?
Всяка една от тях може да излезе победител, без да е нужно да е първа. Когато нямаш сексапила и любовта на хората и да станеш първи с времето те забравят. Съветът ми към момичетата е да се стремят да спечелят любовта на хората и да отстояват позициите. Аз съм пример за това - бях оплювана, нападана, но хората гласуваха за мен. Не един и двама, а хиляди. Това е реално първото място.

Приемаш ли ги като конкуренция?
Не, не ги приемам като конкуренция, все пак аз вече съм утвърдено име. Много различни сме.

Как се разви твоят живот след конкурса?
Той се промени още по време на конкурса. Аз бях единствената разпознаваема плеймейтка. Единствената, която раздаваше автографи още преди да е дошъл финалът. Бях единствената, която след участието  в "Часът на Милен Цветков" получи покана за риалити формат. За една нощ станах популярна и от там насетне животът ми се завъртя и започнах да сбъдвам мечтите си.

Имаш ли свободно време, успяваш ли да съчетаваш професионалните и личните ангажименти?
Свободно време почти нямам. Имам поети проекти за месеци напред, но на този етап успявам да се справя с всички. Донякъде се радвам, че нямам свободно време, защото няма нищо по-хубаво от сбъдването на мечтите ти.

Липсва ли ти нещо?
Дори не съм мислила над това, дали ми липсва нещо. Сега като се замисля - не. Всичко, което съм искала, го имам.

Наскоро обяви, че си щастлива, тъй като в живота ти има някой – ще издадеш ли нещо повече?
Не обичам да говоря за личния си живот. Единствено ще кажа, че не обича светския живот, страни от камери. На 29 години е и има собствен бизнес. Запознахме се чрез общи приятели съвсем случайно.

Какви качества трябва да притежава един мъж, за да предизвика интереса ти?
Мъжът трябва да е уравновесен, да се стреми да надгражда себе си, да е независим, висок и да знае как да се държи с една дама.

А какво те отблъсква?
Мразя нарциси, мързеливци и ревниви.

В едно от предишните ти интервюта разкриваш, че обичаш да правиш секс на места, на които могат да те хванат. Кое е най-лудото ти преживяване?
Беше в столичен ресторант, но повече няма да издам.

Материалистка ли си и колко голямо значение имат парите в живота ти?
Категорично не съм материалистка. Все пак аз развивам успешен собствен бизнес, при това много преди да се реша да участвам в конкурса. На мнение съм, че всяка жена трябва да бъде достатъчно независима и да може да се справя с всякакви трудности и сама.

Би ли била с беден мъж?
Любовта е преди всичко, тя не пита кой е богат или беден. Имала съм отношения и с мъже, които са нямали много възможности. Това за мен не е от значение.

Кои са силните и кои са слабите ти страни?
Силните ми страни за щастие са много, но основната ми черта е, че съм борбена и преследвам целите си. За съжаление съм много наивна.

Съжаляваш ли за нещо, би ли постъпила по-различен начин, ако можеше да върнеш времето назад?
Не съжалявам за нищо. Всяко начинание и трудност са ме изградили и са ме превърнали в човека, който съм сега. Вместо да съжалявам и да се вайкам, предпочитам да гледам напред към покоряването на следващата ми цел.

Какво пожертва в името на славата?
Пожертвах приятели, колкото повече вървиш нагоре, толкова се стеснява кръгът от истинските хора около теб. Но няма как всичко да бъде прекрасно.

За какво мечтаеш най-силно?
Казват, че човек е толкова голям, колкото са неговите мечти. До момента каквото съм си пожелала, съм го постигнала. Ще се радвам, ако в бъдеще успея да намеря време за едно околосветско пътешествие. Обожавам да пътувам, а напоследък нямам никакво време за това.

А какво правиш, за да превърнеш мечтите си в реалност?
Нищо, което съм постигнала, не е било просто дар. Винаги гледам да се развивам по всякакъв начин. В нашия бранш трябва да имаш страхотно тяло, което тренирам всеки ден. Спазвам строг хранителен режим и за щастие имам силна воля. Обичам и да чета, напоследък започнах много да чета книги и любовните романи са заменени от доста по-сериозна литература.

 

АВТОР: СТЕФАНИ ТОНЕВА

Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?