Внучката на Белмондо снима в София

Внучката на френския актьор Жан Пол Белмондо – Анабел Белмондо, снима в София. Красавицата участва в екшън- трилъра „Американска нощ” и от няколко дни е в родната столица, пише "Телеграф". Красавицата, която по професия е журналист, отдавна е загърбила писането, за да следва стъпките на дядо си. Анабел е на родна земя от седмица, но споделя, че вече се чувства тук като у дома си.

През уикенда хубавицата и колегата й от филма – Джеръми Пиъни, бяха изловени от учителя по география и ловец на автографи – Тодор Петров, в парка пред Народния театър. Двамата се разхождали на слънце, след което се присъединили към останалите колеги от продукцията в столично кафене. Хора от продукцията издават, че снимките се провеждат предимно на нюйоркския декор на студиото на „Ню Бояна филм”, а също и че са предимно нощни. Затова днес известната внучка се оплака, че се е събудила твърде късно и е изпуснала закуската в хотела в столицата, в който е отседнала.

Сюжетът се върти около италианската мафия в САЩ, а участие във филма взимат певицата Анастейша, актрисата Паз Вега, актьорът Емил Хърш, който си партнира с Брад Пит и Ди Каприо в последния филм на Тарантино и манекенката Лий Леви. Всички много се сближили и често могат да се видят из столичните кафета и ресторанти. Анабел от своя страна признава, че за нея е удоволствие да работи с този екип, а и да се снима като цяло. „Аз винаги съм била принцесата на дядо. Бях първата му внучка и съм единственото момиче. За мен той винаги ще си остане втори баща и човек, на когото винаги мога да разчитам”, споделя Анабел.

Тя е дете на дъщерята на Белмондо – Флоранс, и американския й съпруг. Израства в малък град в Калифорния, далеч от светлините на прожекторите. Когато завърша образованието си, се мести в Париж, където гради кариера на актриса и модел, тя се насочва към киното. Анабел вярва, че фактът, че е внучка на Белмондо, е от голяма полза за кариерата й. Но има и минус – постоянно я сравняват с него.
 

Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?