9 жени за първия оргазъм в живота им

Но стане ли – ех-а-а, това е събитие, което заслужава фойерверки и шампанско! Прочети какво са си помислили девет жени, когато са получили първия си оргазъм. А ти помниш ли какво е минало през главата ти в онзи момент? 

1. „Не беше първия път, в който разрешавах на мъж да ме оближе там долу, но за първи път не се паникьосах заради това. Помня, че си мислех горе-долу следното: „О, не. Какво си мисли, че прави? Да, определено е там долу. Блях, чувствам се странно. Дали да го спра? Трябва да го спра. Е, ще почакам минутка. Дишай, момиче. Окей, не е толкова лошо. Може би още минутка. Уоу, става по-добре. Топло е. О, Боже, чувствам се прекрасно...“ И останалото е история“.

2. Бях на 20 години. Първото ми гадже си играеше с перличката ми, когато се случи. Беше много мощно. Спомням си, че бях много шумна и той започна да се отдръпва, притеснен, но аз го хванах силно за ръката и му изкрещях „Не спирай, да те вземат мътните“. После той ми каза, че ме помислил за обладана от демон“.

3. Бях на 17, усещането беше... не мога да го опиша с думи. Дори не бях подозирала, че е възможно човек да изпита толкова много удоволствие. Става ми топло само като се сетя“.

4. „Преди по-малко от година, моят приятел успя да постигне перфектния ритъм по време на орален секс и – БАМ. Уау. Всеки мускул по тялото ми трепереше от напрежение. Беше жестоко, просто невероятно“.

5. „Натискахме се с първото ми гадже, което беше жена. И двете носихме джинси, целувахме се, а аз бях възседнала единия и крак. Цялото ми тяло сякаш напълно изтръпна и не мислех за нищо друго, освен да продължавам да яздя крака й, докато не стигна до оргазъм. Вълните еуфория и гъделичкащото чувство, които се разляха по мен – несравнимо“.

Горещи секс пози, създадени за летни свалки (виж ги в снимките долу):

6. „Първият път, в който мъж ме накара да стигна до оргазъм, беше невероятен. Целувахме се на канапето на родителите ми (те спяха/гледаха телевизия в спалнята си) и той се насочи с език към клитора ми. Беше супер секси. Помня само, че бях залята от позитивна емоция“.

7. „Бях на 18 и за първа година в университета. Не мисля, че бях пробвала да мастурбирам преди това. Един ден казах на един приятел, че никога не съм преживявала оргазъм и това се превърна във фиксидея за него. Въобще не се бях притеснявала за това преди, но си спомням, че когато той най-накрая ме накара да свърша си казах „Защо никой не ми е казал колко е яко?“

8. „Съвсем наскоро, преди около месец, стигнах до първия си вагинален оргазъм. Случи се със сегашното ми гадже, вторият мъж, с когото съм правила секс. Не стана по време на самия акт. Просто се закачахме един друг и той проникна в мен с пръсти, като нарочно гледаше да не пипа клитора ми. И изведнъж нещо в мен се отключи. Обзе ме някакво усещане, което ставаше все по-силно, а аз не можеш да задържа удоволствието. Отне ми време да реанимирам след това“.

 

Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?