5 неща, които да разчистиш в началото на нова връзка

1. Чекмеджето с бельо

Не, наистина - 83 % от анкетираните казват, че чекмеджето с бельо е първото, което разчистват, когато започнат нова връзка. Защо? Може би е време да се отървеш от всички онези износени бикини, които си имала намерение да изхвърлиш, но не си го направила досега. Време е да инвестираш в бельо, което те кара да се чувстваш секси. Или може би е време да се сдобиеш с практични модели и да си купиш няколко чифта боксерки или безшевно телесно бельо, от което наистина имаш нужда за тези все още необличани бели дънки.

2. Телефонните контакти

Бивши гаджета и лоши първи срещи, чиито номера не ти трябват. О, и запознанства от приложения, Инстаграм съобщения, и всичко друго, което може да ти напомня за лошите моменти преди това. Време е да „загасиш“ тези стари пламъци и да се насочиш изцяло към новата си връзка.

3. Твоят матрак

Сега, когато има някой друг, който спи в близост до теб, може би е време да се замислиш за смяна на 10-годишния си матрак, който освен болки в гърба, скърцащи звуци, носи и спомени за бившия.

4. Твоите снимки

Точно като старите телефонни контакти, е време да се разделиш с тези снимки с #couplegoals, които си обичала (в миналото!). Всъщност 63% от интервюираните преглеждат своите снимки в телефона, компютъра и социалните мрежи, за да разчистят снимките с бивши гаджета, така че няма да си единствената.

5. Твоят гардероб

Изхвърли тениската на бившия си, с която все още спиш. Да, може да е удобна, но вече има дупки. А и носи спомените на двама ви като двойка, така че вече нямаш нужда от нея.

 

Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?