10 причини да живееш с най-добрата си приятелка

2. Пътуванията до магазина за мебели са супер забавни.

Избирането на най-добрите постелки, които ще направят общата ви баня достойна за Instagram е преживяване, което не е за изпускане.

3. Можете да поканите всичките си приятели, когато ви мързи да излизате.

Какъв е смисълът да ходите в претъпкан бар, когато двете можете да поканите си всички общи приятели у дома и да си спретнете парти „Направи си коктейла сам“?

4. Или пък можете да си останете вкъщи в петък вечер и пак да не се чувствате самотни.

Съвсем в реда на нещата е и двете да сте толкова изтощени в края на седмицата, че изпиването на бутилка вино и гледането на глупави YouTube клипчета да е единственото, което искате да направите. Ако си сама, това би изглеждало като жалък опит за битов алкохолизъм, но когато си със съквартирантката ти – купон за двама!

5. Готвенето с нея прави задължението 1000 пъти по-забавно.

Печален и отнемащ време факт: трябва да се яде. Следователно, трябва да се напазарува и сготви. Досадно занимание, което става много по-весело, когато към него се присъедини твоята най-добра приятелка и съквартирантка (която на всичко отгоре знае как се меси тесто за пица).

Виж кои са вещите, които да махнеш от дома си веднага (снимки долу):

6. При нужда, можете да си вземате назаем дрехи и аксесоари.

Това е бонус, който от взаимното ви доверие. И тъй като сте най-добри приятелки, много добре знаете кога една от вас отчаяно се нуждае от огърлица, която да подхожда на онази нова рокля от мола.

►►► Забавлявайте се с модни дрехи и онлайн - играта Lady Popular е супер забавна, когато я играят двама

7. Отровени сте за нещата, които ви дразнят.
Трудно е да бъдеш честна към непознат съквартирант, защото някои хора са странни и биха приели невинна забележка като „Хей, можеш ли по-често да изхвърляш боклука“, като лична атака. Но когато обсъждаш битовизми с най-добрата си приятелка, двете бързо стигате до компромис и разрешение на проблемите.

8. Ако се прибереш вкъщи с мъж, няма защо да се тревожиш, че ще завариш съквртиранта си на дивана.

Даже още по-добре. Ако се натъкнеш на най-добрата си приятелка, тя ще може да огледа и прецени добре „екземпляра“, който си довела.

9. Има с кого да си говориш в края на дългия, отвратителен ден.

Понякога единственото, което те крепи вечерта е възможността да споделиш тревогите си с твоята най-добра приятелка.

10. Дори да се разделите, пак ще си липсвате много една на друга.

Ще си на 47 със семейство и деца, но пак ще си спомняш за онези дни, когато със съквартирантката ти ядяхте чипс на дивана, хилейки се неконтролируемо на поредния епизод на „Приятели“.

 

Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?