10 категорични знака, че той ще се провали в секса

1. Самонадеяно ти обещава да изживееш най-страхотните 10 минути в живота си!

2. Докато се гушкате на дивана, спокойно изразява любопитството си на глас: „Ъ-ъ-ъ някога не ти ли е било тъжно, че мъжете могат да получат оргазъм, а жените не?“3. Моли те да го събудиш, когато всичко приключи.

4. Опитва се да те впечатли с ловкостта си, като ти демонстрира уменията си да прехвърля коктейлна черешка върху езика си... Подвиг, който завършва със самодоволен поглед на същински мачо.

5. Точно преди да започнете да се събличате, той спира за момент и избълва куп условия от типа „Всичко ти е позволено... но без целувки по устата!“

6. По трагична случайност е изгубил чувствителността на пръстите си преди години, когато се опитал да обърне пържолата си върху скарата.7. В момента, когато се насочвате към спалнята, те пита дали случайно не може първо да „потренира“ сам.

8. Обсипва те с целувки, като постепенно слиза надолу по тялото ти и изведнъж те шашка с молбата си да му кажеш кога точно е стигнал до правилното място.

9. Забелязваш книга със заглавие „Основите на секса“ върху нощното му шкафче. Прави ти впечатление страницата, която си е отбелязал - „Първият път“...

10.  Държи снимка на майка си в спалнята си и честичко се обръща, за да си я гледа.

 

Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?