10 дрехи, с които ще изглеждаш слаба и висока

1. Пуловер с V-образно деколте

Ако искаш да изглеждаш по-изящна, облечена в уютен пуловер, нека той да бъде с V-образно деколте. Тогава, дори и с дебела текстура и груба плетка, той няма да те превърне в огромна вълнена топка. Този вид деколте издължава и придава женствеост на визията.

2. Удължена жилетка

Още нещо във "вертикална посока". Максимален ефект ще постигнеш, ако заложиш на едноцветните жилетки без твърде много декорации. Плюс това са супер практични!

3. Панталон с ръб

Панталоните с ръб могат да направят чудеса! И тесните, и свободни модели незабавно прибавят няколко сантиметра към височината ти. Особено, ако ги носиш с ток или платформа, ефектът е неоспорим. Любима ни е комбинацията от класически панталон и топъл пуловер. 

4. Монохромен сет

Горната и долната част на облеклото в един и същ цвят е истинска магическа пръчица, ако искаш да покажеш фигурата си в най-добра светлина! Ако и обувките са в същата тоналност, това допълнително ще издължи силуета ти. Между другото, наситените цветове изглеждат страхотно в total look! 

5. Пеплум

Той може да краси яке, пола, рокля, пуловер... Лесно оформя талията и прикрива коремчето. Освен това, балансира пропорциите, ако имаш широки рамене и тесни бедра.

6. Костюм

Подходящият костюм винаги разкрасява фигурата. Няколко фактора играят роля в издължаването на силуета: панталон с ръб, удължено сако и горна и долкна част в един цвят. 

7. Пола "молив"

 Пола "молив" + обувки на ток или платформа работи безупречно! Може да ги комбинираш както с къси, така и с дълги палта или пуловери. Не разваляй акцента на кръста с твърде обемна горна част. 

8. Тънък дълъг шал

Добра алтернатива на дългите колиета, които не винаги са подходящи. Може да преметнеш красив тънък шал върху блуза, тишърт, риза, сако... общо взето върху всичко, което искаш!

9. Разкроена пола

Разкроената пола е чудесна възможност да прикриеш бедрата си, ако те са проблемната ти област. Този сезон са особено актуални кожените модели. И да, нека е монохромна.

10 . Дънки клош

Фактът, че дънките в стила на 70-те години правят фигурата ти стройна, е всеизвестен. 

 

Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?