Щерката на Дейвид Хаселхоф е муза за пищните жени

Хаселхоф вече е на 65 години (ужас, как минава времето), но може да е спокоен за звездното си наследство – неговата 25-годишна дъщеря, Хейли Хаселхоф, достойно заема мястото си в света на знаменитостите.

Пищната красавица е plus size модел и прохождаща актриса, на която се възхищаваме далеч не само заради известния й татко.

Както виждаш от снимките, Хейли не се притеснява да показва своите извивки, като ги подчертава съблазнително със секси бельо и плътно прилепнали рокли.

Освен че се чувства комфортно в тялото си, тя не изпитва никакво стеснение да изказва вдъхновяващото си мнение за нормите в женската красота.

on

„Всички имаме моменти на колебание относно фигурата си, но трябва да се справим с тях и да обичаме телата си такива, каквито са. За мен е важно да живея живот, в който оценявам всяка своя извивка“, споделя тя.

Младата жена не само участва в модни ревюта и комедийни сериали, но наскоро снима парещо гореща фотосесия по бельо за списанието SliNK Magazine, посветено на по-пищните представителки на нежния пол.

Приветстваме Хейли, защото не крие нито тялото си, нито мнението си относно предразсъдъците към plus size моделите. „Ние сме във форма, ние сме здрави, ние тренираме – споделя тя пред сайта MailOnline. – Plus size движението не популяризира затлъстяването, то дава възможност на жените да бъдат такива, каквито искат.“

Виж още снимките на вдъхновяващата Хейли в галерията долу:

 

Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?