Шакира и Пике разделени?

От около месец в пространството бродят слухове, че любимците на целия свят – 40-годишната певица Шакира и 30-годишният футболист Жерар Пике, са поели в различни посоки след седем години отношения.

А буквално преди няколко дни испански сайт, позовавайки се на достоверен според него източник написа, че вече няколко месеца двамата не живеят заедно.

A post shared by Shakira (@shakira) on

Певицата е напуснала общия им дом в Барселона, но къде е отишла и при кого са двете момчета – Милан и Саша, не се посочва в информацията.

Слухът за раздялата на Шакира и Пике шокира истински феновете им. Та нали през април тази година тя пусна песен Me Enamore, текстът на която беше посветен на любовта й към футболиста?

on

„Ще имам 10 деца от теб“ – се пее в парчето, но за съжаление, ако новината се окаже истина, то желанието на Шакира едва ли ще се сбъдне.

И макар агентът на изпълнителката да твърди, че „Нищо не се е променило и всичко си е както преди“, в медиите вече излиза информация, че причината за раздялата е фактът, че Пике прекарва прекалено малко време с децата, а Шакира почти не успява да види любимия си.

„Всичко е много сериозно, та е взела окончателно решение“ – твърди приближеният до семейството.

Ние се надяваме твърдението за раздялата да е далече от истината и снимката, която Жерар публикува преди няколко седмици в Snapchat с Шакира и децата, да е доказателството, че любовта им продължава да е жива.

 

Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?