Твоята любовна връзка с мъж зодия Овен

Основни черти

Овенът е първият зодиакален знак и рожденият му ден бележи началото на пролетта. И двете характеристики са обвързани с характера му. Той е пионер и обожава новостите, което води до неговия почти детски ентусиазъм и бликаща отвсякъде креативност. Той винаги е зает с някаква задача. Винаги готов за нови приключения. Постоянно е в движение и оптимизмът му привлича околните като магнит, без значение от зодията им.

Когато се чувстваш зле, Овенът е чашата еспресо, която ще повдигне тонуса и настроението ти. Дори в най-лошите ти дни, той ще ти даде причина да се усмихнеш. Зодиакалният му знак се управлява от Марс, планетата на изтъкването и егото. Това го превръща в състезателен тип – възприема всяко предизвикателство като игра, която трябва да бъде спечелена. Така че ако си е поставил за теб да спечели ТЕБ, няма да се спре преди нищо, докато не се прибере вкъщи със златото.

Любов

Той е истински добър човек и тръгва винаги с положителни намерения. Когато си във връзка с Овен, ти усещаш, че имаш не само любовник, но и най-добър приятел до себе си. До такава степен, че на моменти усещаш взаимоотношенията ви платонични, но пък си ставате толкова емоционално близки, че това компенсира липсата на романтика от време на време. Бързо ще се научиш да харесваш спонтанността, която той внася в ежедневието ти. Овенът знае как да използва чара си, за да спечели сърцето ти. Да, способен е да строши сърцето ти на малки парченца, но никога не го прави нарочно – просто обича да се забавлява и понякога пропуска голямата картинка. Понякога дори е твърде наивен – ако забележиш такива наклонности, бързо гледай да го вкараш в правия път.

Секс

Винаги е готов, защото нестихващото му либидо го поддържа във вечно състояние на „разгоненост“, което не може да бъде потушено. Това, в комбинация с огромната му енергия и постоянна нужда да удовлетворява чуждите желания, го превръщат в сексуална бомба. Внимавай – дори да се качиш отгоре му и да изиграеш ролята на доминираща по време на акта, той ще иска да упражни някаква форма на контрол. Няма сила на света, която да го накара да се чувства безпомощен. Интензитетът на сексуалните ти преживявания с него ще те остави без дъх и рядко (даже никога) няма да ти хрумне, че искаш още.

Негативни черти

Досега говорихме за добрите черти от характера на Овена, но има такива, които може и да не ти понравят толкова. Като „бебето“ на зодиака, той е всеизвестен с това, че се нуждае от партньора си прекалено. Не можем да го наречен егоист, но този мъж определено има нужда от известно количество обгрижване – постоянно ще трябва да даваш, даваш и даваш. Емоциите му нямат спирачки и водят до неподозирани действия – от това да ти каже „Обичам те“ на третата среща, до тотално скапване на настроението, ако нещата не му се получават както си е представял. За щастие, лошите му изблици спират толкова бързо, колкото са и започнали. Стига само да мигнеш и ситуацията вече е стигнала нормални размери.

Емоционалността му си има и добри страни. Когато Овенът иска за разнообразие той да се погрижи за теб, очаквай чудеса от храброст. Неговото мото е „Всичко или нищо“, така че очаквай нещо гигантско и незабравимо. Това е мъжът, който ще ти направи закуска в леглото, ще изпрати букет с цветя в офиса ти или ще ти пише изненадващи любовни бележки. Само защото иска. Не отричаме, че е труден за обуздаване. Ако не беше златното му сърце, малко хора биха търпели прищявките му

Обобщение

Ако си търсиш партньор, с който да се гушкаш цяла сутрин в леглото през уикендите или такъв, който ще разкрие чувствителната си същност пред теб, сгрешила си със зодията. Да излизаш с мъж Овен е все едно да бавиш тригодишно в най-раздразнителните му и плачливи периоди. Но ако можеш да се справиш с най-лошите моменти, връзката ти с него може да бъде невероятно удовлетворяваща. Ще се чувстваш така сякаш всеки ден изпиваш по чаша от фонтана на младостта – детското му любопитство ще отвори очите ти за един нов свят, а стремежът му да задоволява желанията ти е очарователен. Двамата ще сътворите много общи спомени заедно. Закопчай си предпазния колан и се впускай в приключението!

 

Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?