Стилът на plus size моделите: килограмите нямат значение

Plus size иконата Ашли Греъм

Американката вече завладя кориците на редица модни списания, модният подиум ееженденвие за нея и за кратко време се превърна в символа на plus size моделите. Ашли, която е известна със супер секси извивките си, поддържа тялото си като всички останали модели - с тежка фитнес програма, която многократно показва в Инстаграм профила си. 

Ашли обича да подчертава фигурата си и не се интересува от хейтърите, които непрекъснато критикуват начина, по който изглежда. Завиждаме й за самоувереността!

Публикация, споделена от (@theashleygraham) на

Какво да откраднем от стила й?

Гореща, още по-гореща Ашли Греъм! Не се притеснявай да показваш кожата си. Избери рокля с деколте, която следва силуета ти.

Новодошлите на сцената: Барби Ферейра

Малко като Кайли Дженър, малко като Камила Кабело... и много женствено и секси излъчване! Това е 21-годишната Барби Ферейра, новата plus size звезда на модния небосклон. Виждаме лицето (и тялото й!!!) навсякъде. 

Публикация, споделена от (@barbienox) на

В индустрия, която често отказва да признае повече от един тип тяло, Ферейра се превърна в символ на промяната. Младата манекенка стана известна, когато марката за бельо Aerie публикува нейни снимки по бельо без Photoshop в рамките на много успешна рекламна кампания. Оттогава тя стана лице на още модни марки, участва в сериала на YouTube - Teen Vogue и стана защитник на позитивното отношение към всякакви видове тела.

Публикация, споделена от (@barbienox) на

Какво да откраднем от стила й?

Любовта й към високата талия! Панталони и поли с висока талия подчертават извивките й и стоят особено горещо в комбинация с високи токчета. 

Немската Ашли Греъм - Шарлот Курт

Моделът в момента завладява немската модна сцена. Но дори като супер успешен plus size модел тя признава, че понякога изпитва съмнение в себе си. "Всеки има моменти, в които му липсва самоувереност. Важно е да знаеш във всеки един момент, че не си по-лоша или по-малко красива от останалите!"

Публикация, споделена от (@beautynotsize) на

 Какво да откраднем от стила й?

Ярките цветове! Никой не трябва да крие фогурата си зад тъмните цветове.Въпреки че черното винаги е стилен избор.

Публикация, споделена от (@beautynotsize) на

Спорт! Искра Лорънс

Искра е рекламно лице на редица марки за бельо и бански костюми. Известна е с това, че не използва филтри и обработка на снимките си в Инстаграм. Показва тялото си такова, каквото е!

Публикация, споделена от (@iskra) на

В началото на 2018 тя основа своя собствена фитнес платформа. В допълнение към тренировъчните видеоклипове, може да намериш също вкусни и здравословни рецепти. Посланието, което тя иска да предаде е, че не трябва да си колкото е възможно по-слаб, а да развиеш любов към собственото си тяло. 

My momma took this earlier so u know i was wall sittin a gooooodddd 5mins #iloveyoumoms #wegottagetuiphonetrained #proudofyousquattingtoday #shedontletmeposther #lasttimetoomanyofyalltriedtoDMher #andifyoudontknowabouthesesneaksgtfo

Какво да откраднем от стила й?

Не означава, че като си plus size не тренираш. Тялото с извивки може да бъде стегнато и да полагаш усилия във фитнеса за него. Със здравословно хранене и забавление!

 

Виж ощеНово в CosmoКоментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?