Стани по-вкусна... там долу

Твоят специфичен аромат

Според Вайълет Блу, автор на книгата The Ultimate Guide To Cunnilingus ( Пълен наръчник за кунилингуса), няма „ правилен” или „ грешен” вкус на вагината ти. По същия начин, по който всеки човек има различен отпечатък на пръстите си, така и всяка жена има свой, индивидуален коктейл, благодарение на различните бактерии. Освен това излъчваш различен аромат в зависимост от периода на месечния си цикъл, а също и от това какво хапваш или пиеш.

Здравословната вагина има киселинно pH, което е между 3.8 и 4.5. Въпреки че киселото мляко и виното имат почти същото pH, това не означава, че вагиналата ти течност има вкус на мляко или бяло вино. Но ако искаш да подсладиш нещата там долу, има как да го направиш.

Стани... ВКУСНА

За съжаление, няма много научни изследвания, които да потвърждават какви храни могат със сигурност да те направят най-сладка. Все още обаче много сексперти и обикновени мъже казват, че ананасът може значително да подобри вкусът ти. Освен че е много сочен и пълен с антиоксиданти, ананасът подсладява вагиналната ти течност. Същото важи и за мъжете и спермата им, така че ако искаш и тя да сладни малко повече пробвайте и двамата с пресен ананас.

Подслади вкуса си

Избери плодове, богати на естествени захари като папая, боровинки, пъпеш, манго и грозде. От зелените подправки – магданозът и целината съдържат малко количество хлорофил, които променят аромата към по-хубаво.

Избягвай силните храни и напитки като цвеклото, лука, алкохола, кафето, прекалено многото червено месо и чесъна. Общото правило е, че ако нещо може да причини силна миризма на урината и дъха ти, то това може да се отрази и на секретите, които отделяш, в това число потта и вагиналните течности.

Откажи се от цигарите

Чувала си го и преди, но сега наистина е време да ги зарежеш веднъж завинаги, защото освен че вагината ти ще стане по-привлекателна, ще се отървеш и от натрапчивата миризма, лъхаща от цялото ти тяло. Съгласна си, че да ухаеш на пепелник не е никак секси. Според д-р Кейт, американски гинеколог и координатор на сайт за сексуално здраве, пушенето може да потисне сексуалния ти живот, тъй като никотинът ограничава притока на кръв, което е от съществено значение за секса.

Включи обонянието в действие

Трябва да се чувстваш комфортно с аромата, който вагината ти излъчва. Няма стандарт как трябва да мирише, но миризмата на риба със сигурност не е това, което искаш. Всъщност тя често е първият признак за инфекция. Виж как можеш да намалиш риска от това:

• Носи бельо от леки, дишащи материи като памук. Винаги можеш да го замениш със нещо по-секси и найлоново, точно преди да се отдадеш на удоволствия.

• Тесните дънки, когато се носят прекалено дълго или ако са леко влажни, могат да те изпотят, а това прави миризмата долу леко отблъскваща.

• Няма значение дали използваш интимни продукти под душа или не – важното е да има вода!

Точно както не очакваш пениса му да е с вкус на нещо различно от това което е, така и мъжете не мислят че вкусът на вагината ти ще е като на близалка. Така че се отпусни и се съсредоточи върху себе си, него и вашето удоволствие.

Допълнителен топинг?

За подправка, а и за мъничко забавление лубрикантите с аромат са още един начин за повече вкус.

Тест за шест

Не знаеш дали си вкусна долу? А защо не пробваш ти лично собствената си вагинална течност? Звучи ти противно? Как тогава очакваш на него да му е приятно?

 

Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?