Сексът помага на здравето ти: виж как

Подобрява съня

По време на секс се отделят хормоните окситоцин, мелатонин и вазопресин, които гарантират спокойно време върху възглавницата.

Ставаш по-дзен

Оргазмите намаляват нивата на стреса за няколко часа (да, часове, не минути!) като намаляват по чисто химически път състава на кръвта.

Предпазва бюста ти

Секс-възбудата и оргазмите са свързани с намаляване на риска от рак на гърдата.

Имунитет, бейби!

Хората, които правят веднъж или два пъти седмично имат 30% по-високи нива на имуноглобулин тип А (IgA) от тези, които го карат на сухо, и затова тези, които не се въздържат от секс често пъти не ги хващат никакви грипове.

Изглеждаш по-млад

Изследване, продължило 10 годишни с 3,500 участници показало, че хората, които са правили секс три пъти седмично като цяло изглеждали 7 до 12 пъти по-млади от възрастта си. Експертите не могат да обяснят защо... но пука ли му на някой?

Download на месеца

Програмка за стегнат корем и по-мощни оргазми

Мислим, че ти притеглихме погледа. Тайната е да започнеш да правиш докато си на 20 упражнения за тазовите мускули, като по този начин ще постигнеш повече оргазми, хубав корем и никакви болки в гърба. Безплатната програмка Kegel Aerobics ще ти напомня да ги правиш през деня – това са серия от упражнения, които приличат на усилието, когато правиш да се стискаш, когато много ти се пишка.

 

Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?