Разкрих те, миличък! По профилната ти снимка

Снимката на профила в социалната мрежа издава скритите ни дефицити – това, което не ни достига, това, което искаме да кажем на другите. Хората със сходни психологически черти избират снимки от определен тип. И дори само по нея ти можеш да разбереш много за собственика на профила.

 1. Ако той е сложил дете, детски снимки, сладки животинчета.

  „Аз съм малък! Искам да ме носиш на ръце!“ На този мъж му липсва любов, грижи, внимание. Той обаче не иска да порасне. Това е незряла, прекалено инфантилна личност.

 2. Снимката на собственото му дете. „Моето дете – това съм аз“.

  Той е загубил себе си и ориентирите в живота и най-вероятно не се е реализирал. Сливането с детето е опит да запълни живота си с неговото присъствие.

 3. Снимка с жена.

  „Имам връзка и е добре този факт да бъде видян от всички!“ Да, видян е, но също така от тази профилна снимка се вижда и, че на този мъж не му достига любов и увереност в това, че може да бъде обичан, липсва му признание на ценностите.

 4. Пейзаж или друг природен елемент.

  „Време е за отпуска!“ Красивите природни снимки са сигурен знак, че вътрешната му хармония е нарушена. Този мъж често се нуждае от външно потвърждение, че има право на почивка.

 5. Официална снимка.

  „Аз съм успял!“ Недостигът на увереност с това, че е добър в много неща. Този мъж иска да получи любов чрез признанието ти, че той наистина е успешен.

 6. Смешна снимка.

  „Хайде да се посмеем! Не трябва нищо да се приема насериозно...“ Лекотата в отношенията не му е присъща. Вътре в този мъж е заседнала някаква непреживяна тъга, от която му се иска да избяга.

 

 

Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?