Разбери дали той все още е влюбен в бившата си

1: Той все още пази номера ѝ

Ако двамата все още комуникират помежду си, може би това е повод да се съмняваш. Едно е да се поздравяват, когато се видят, и съвсем друго да си пишат постоянно. Нашият съвет е да поговориш с него и да му споделиш какво мислиш по въпроса.

2: Приятели са във Facebook

Няма нищо лошо в това двамата да са приятели в социалните мрежи, но ако тя засипва снимките му с харесвания и коментари, значи имаш сериозен проблем. Не се заяждай излишно, просто му покажи, че е време да приключи с миналото и да създаде нови моменти с теб. В никакъв случай не изливай чувствата си в социалните мрежи. Това е детинска постъпка.

3: Той продължава да си общува със семейството ѝ

Ако твоето момче продължава да поддържа контакт с родителите на бившата му, то имаш сериозен проблем. Покажи му, че действията му оказват ефект не само върху бившата му, но и върху теб. Раздялата означава да сложиш край на взаимоотношенията както с човека до теб, така и с близките му хора.

4: Той все още пази снимките си с нея

Никоя жена няма да се почувства добре, ако открие снимки на партньора си с бившата му. Ако връзката ви се намира в началото, бъди търпелива. Съвсем скоро ще имате своите щастливи моменти, запаметени в невероятен кадър.

5: Той ѝ подарява скъпи подаръци за рождения ден

Ако партньорът ти отделя твърде много време в избора на подарък за рождения ден на бившата му, то е време да му покажеш, че това не е правилно, особено когато подаръците са бижута.

 

Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?