Първа среща: Целуни ме... по-страстно

„Почти никога не правя това. По-точно, случвало ми се е, но тогава бях много пияна... наистина много!“, Александра, 25 г.

 

„Ако не ме целуне след първата среща, тогава той не се интересува от мен. Обичам да флиртувам и винаги се възползвам от възможността да го направя. Например, като се прегърнем за довиждане и се погледнем в очите, а не последва целувка... е, значи не е за мен!“, Галя, 23 г.

„Бившият ми ме целуна след първата среща... беше ужасно... буквално мe олигави cqlata. Това беше неговият почерк. Издържах три месеца тормоз и се разделих с него, защото харчех твърде много салфетки...“, Татяна, 27 г.

 

„Хората имат много различни и странни идеи какво може и какво не може да се прави на първа среща. На мен не ми звучи зле идеята да ме целуне на първата среща. А ако и двамата искаме това, защо не?!“, Боряна, 24 г.

25 храни, които ще увеличат сексуалното желание, виж в галерията по-долу:

„Не винаги, но ми се е случвало срещата да мине доста добре и да ми се иска да ме целуне. Ако сме се запознали онлайн, обикновено ми трябва повече време. Но ако не се целунем на втората среща, е тогава със сигурност няма да се видим отново.“, Мартина, 30 г.

„Минава ми мисъл за целувка само ако го харесвам. Ако не ме привлича– ще си помисля отново.“, Вивиан, 25 г.

 

„Имам такъв опит. Човекът беше с хрема и това се отрази доста неприятно на целувката... защото я прекъсна, за да си издуха носа. Оттогава ми е малко неприятна идеята за първата целувка.“, Елеонора, 26 г.

 

Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?