Пълно ръководство за интимната ти прическа

1. Изцяло натурално

Нека бъдем ясни – няма нищо лошо в това да избереш „храстите“ да избуяват по естествен начин. Никой няма право да те притиска да премахваш окосмяването в интимната зона. Но ако все пак решиш, чети надолу за най-разпространените стилове, които можеш да изпробваш.

2. Леко оформяне на бикини линията

Името на процедурата ти подсказва точно какво да очакваш – леко оформяне на триъгълника, като само се премахват крайните стърчащи косъмчета. Чудесно, ако искаш да запазиш нещата там долу възможно най-натурални, но все пак приятно оформени и спретнати.

3. Пълно оформяне на бикини линията

Подобно на горното, тук „растителността“ отново изглежда натурална, но се премахват малко повече косми отстрани и отгори на бикини линията. Това е най-стандартният тип кола маска, предлаган от салоните за красота. Ако искаш да си направиш този стил, дори не е нужно да сваляш бикините си, докато козметичката работи.

4. Френска кола маска: линията на удоволствието

Френската кола маска се различава от останалите видове, например бразилската, по това, че повечето от окосмяването отпред е премахнато, но се оставя малка част от това върху пубисната кост.  Формата на космите, които ще останат отпред е изцяло по твой избор, но вертикалната линия е обичайният избор. Друга популярна опция е оформянето на триъгълник, но ти можеш да поискаш за каквато и да било друга форма.

5. Бразилската кола-маска: бермудският триъгълник

Разбира се, няма как да не споменем най-популярният избор при оформянето на интимната зона. Тя се различава от френската по това, че космите са премахнати не само отстрани, но също и отзад (да, имаме предвид дупето), както и от големите срамни устни – изобщо, остава само малко „растителност“ отпред. Ако искаш да се чувстваш тотално гладка, давай, направи си бразилска кола маска. Много жени избират да си оставят лентичка отпред, но друга класика е малкият триъгълник.

6. Бразилска кола маска: (почти) обезлюденият остров

Само малък намек за окосмяване, за тези, които ги е страх да премахнат всичко напълно. Върху пубисната кост се оставя още по-малък триъгълник. Можеш да си избереш подобен триъгълник ако се спреш и на френската кола маска.

7. Обяснението в любов

Изкусно оформяне на бикини линията и воала! - вече си имаш не едно, а две сърца. Колкото и красиво да изглежда обаче, някои козметици не го препоръчват (както и други по сложни форми), тъй като при оформянето им се налага да скубят космите обратно на посоката на растеж, което води до поява на враснали косми и придружаващите ги възпаления.

8. Холивудската кола маска

Холивудският стил! При него оставаш без нищо, абсолютно нищо, нито едно самотно косъмче. Отпред, отстрани, отзад – ако си пожелаеш този стил, интимната ти зона ще бъде гола до шушка. Остави срамежливостта си у дома и се подготви да заемаш нетипични и подобни на йога пози с краката, за да може козметичката да премахне всичко с кола маската (запомни, че тя го прави непрекъснато на други жени, няма от какво да се притесняваш).

 

 

Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?