Пълен списък на неговите летни секс фантазии

Ето 7 специфични секс желания, които обземат съзнанието им през целия период от юни до септември:

1. Секс на плажа.

Лятното време и плажът вървят ръка за ръка, което означава, че лятото и сексът на плажа също са неразделни. Неговата фантазия може да включва двамата да се въргаляте сластно под кърпата през деня. Или да си направите дълга и романтична сесия, единствено в компанията на луната и звездите. По-лесно би било да ти кажем за какво НЕ фантазира: да ви хванат, докато го правите.

2. Секс в басейна, морето или всякакво пространство с вода, по-голямо от вана.

Сексът в голямо пространство с вода, или още наречен акватичен секс, със сигурност влиза в списъка му със задължителни преживявания през лятото. Заслужава си да споменем, че количеството на водата не влияе на това колко е надъхан. Тоест, сексът в басейн за него е също толкова възбуждащ, колкото сексът в море или езеро.

3. Горещ и потен секс на открито.

Да лепнеш от пот като цяло се счита за отрицателно лятно преживяване. Но е толкова горещо, че няма как да се избегне. Ето защо той предпочита да е потен, докато прави секс, вместо да е потен, докато прави каквото и да било друго.

4. Секс на къмпинг. В общ спален чувал.

Изпечените къмпингари ще се намръщят при мисълта за двама души в един спален чувал. Но никой уважаващ себе си мъж, било то къмпингар или не, няма да пропусне възможността да прегърне голо женско тяло, прилепено плътно към неговото. Колкото по-тясно е разстоянието помежду ви, толкова по-добре.

5. Секс на лодка.

Кану, яхта, параходче. Каквото и да е. Разбира се, някои са по-удобно от други, но всички са плавателни съдове. А знаеш ли какво е най-хубавото нещо за един мъж? Не да си купи яхта, а да прави секс на нея.

Виж най-добрите пози за ваканционен секс в хотела (снимки долу):

6. Секс в къща на плажа.

Да споделяш голяма къща на плажа с приятели означава, че трябва да се пази тишина нощно време. Но познай какво - фактът, че трябва да пазите тишина само прави преживяването още по-възбуждащо за него.

7. Да прави секс по време на белите нощи.

Да правиш секс през нощта, но всъщност да е светло като ден. Ако това не е откачено, не знаем кое е. В Европа, явлението бяла нощ може да се наблюдава през лятото във Финландия, Норвегия и Швеция. Резервирай самолетни билети отсега!

 

Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?