Посрещни студентския празник с бляскав грим

Не можахме да не си поговорим с Натали и за нейните спомени от студентските години, както и за всичко, свързано с канала й. Ето какво разказва тя

Спомняш ли си първия си студентски празник?Какъв беше той?

Още от първата година в университета, когато следвах „Журналистика“, започнах да пиша и за мен 8 декември беше снежен и работен – точно приключвахме брой за списанието в редакцията, в която работех по онова време, а след това се събрах с няколко колеги за наздравици в столичен клуб.

Откъде черпиш вдъхновение за темите в Natali’s beauty?

От всички, които гледат видеата ми! За мен е изключително важна обратната връзка – влогърството е двустранен процес, аз не вярвам в това, че един влогър трябва да бъде самопровъзгласил се лидер на мнение, който да запише някакво послание, да го качи онлайн и да просто да чака вютата да завалят. Влогърството е много повече – създаване на познанства, обмяна на енергия, информация, опит. Аз постоянно чета коментарите под видеата ми, както и личните съобщения в социалните мрежи. Не винаги успявам да отговоря на всички, просто защото нямам физическата възможност – те са стотици, понякога дори хиляди. Но събирам мнения, вдъхновения и така създавам съдържание по най-открояващите се към даден момент молби за разработване на следващата тема.


Ако трябва да избереш само едно нещо, което да остане в гардероба ти, какво би било то?

Чифт любими mom jeans.

Кой е любимият ти козметичен трик?

Смесвате в равни съотношения кафява захар и зехтин и ексфолирате устните си всяка вечер преди лягане. Няма нищо по-хубаво от меки, гладки, подхранени и пухкави устни, изписани в широка усмивка.

Кое е нещото, което винаги носиш със себе си в чантата?

Супер клише, но телефонът – не мога без него. Пък и не искам.

Коя е най-честата грешка, която допускат жените, когато се гримират?

Прекаляват. Гримът е изкуство, което да подчертава красотата, да прикрива несъвършенствата, а понякога и да се развихрим с „боичките“, като експериментираме с цветове и форми. Но всяко нещо в по-големи от необходимите количества по-скоро е дефект, отколкото ефект.

Отскоро си майка, как се справяш с майчинството и поддържането на собствена видео поредица?

Още преди да родя винаги съм вярвала, че майчинството и децата не бива да бъдат оправдание една жена да не може да направи нещо, а само стимул защо трябва да бъде повече от себе си и да прави повече, отколкото си е представяла някога. Не твърдя, че е лесно, но е удовлетворяващо. А казват: щастлива мама, щастливо бебе.

 

Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?