Пластиките на звездите: асиметрия и белези

За звездите посещението при пластичен хирург е като да отидеш на фризьор. Много често се случва в преследване на модата невинаги да получиш желания резултат.

За да изглеждат перфектни, с умопомрачително деколте, много известни имена от женски пол лягат под ножа на пластичните хирурзи, а в резултат получават белези, асиметрични гърди, инфекции.

Ето на кои три световноизвестни звезди не им провървя с корекцията на гърдите.

Джанет Джексън

Започваме списъка с най-несполучливата операция – тази на Джанет Джексън. След като си сложи импланти, тя напълня ужасно много, а когато се взе в ръце и върна формата си, вече беше късно. Имплантите се деформираха, кожата се отпусна, а гърдите й увиснаха под действието на гравитацията.

Много дългата история на Къртни Лав

Певицата е израснала в хипи семейство, от дете е затворена по характер, а като подрастваща вече има проблеми с наркотиците. По-късно, до алкохола и наркотиците в списъка със зависимости на Къртни се прибавят и пластичните операции, сред които мамопластиката е на особена почит.

Първата операция за корекция на гърдите Къртни си прави, още докато е много млада. Използването на некачествени материали и операциите в долнопробни медицински заведения – подхождат повече на момиче от малко провинциално градче, преминало незаконно американската граница, отколкото на известна певица от такъв ранг.

Само жена може да разбере тези проблеми. Кои? Виж в галерията долу.

Сигурни сме, че тя е можела да се отнесе по-сериозно към здравето си, но разумното поведение никога не е било в духа на Къртни.

Разбира се, усложненията не закъсняват и на нея й се налага отново да легне под ножа, но този път при по-добри специалисти.

Третата операция Лав си прави след раждането на дъщеря си. Този път гърдите й приличат на истински, но ето че с размера нещо не е като хората.

Последната хирургична намеса беше съвсем скоро. Опитният хирург подбра идеални във всяко едно отношение импланти и сега неща изглеждат много хармонично и естествено.

Доволна съм от външността си – каза едно време в интервю Къртни Лав. - Сега вече гледам по друг начин на хирургията и не виждам в нея смисъл. Когато се харесваш, защо да променяш нещо? Пластиката е необходима на другите, но не и на мен.“

Къртни, защо не помисли така преди десетина години, когато лягаше под ножа на незнайни хирурзи.

И до ден днешен Лав обича да ходи с дълбоки деколтета и не обръща внимание на злостните коментари и на гръмките заглавия в пресата по повод външния й вид, особено за злополучната зона около деколтето й.

Тори Спелинг

Да се родиш в семейство на продуцент, а освен това и медиен магнат, не се случва на всеки, но Тори Спелинг има късмет.

Тори от дете не познава бедността и тъгата, баща й за нищо не отказва на малката си принцеса, тя прави всичко, каквото й се прииска.

Не можем да не отбележим, че момичето е напълно самостоятелно, тя получава първата си роля в киното на 8 години, а известността идва при нея благодарение на участието й в хитовия сериал Бевърли Хилз 90210.

Но, да се върнем към пластиката. Първото сериозно вмешателство Тори понася едва на 17 години.

За Спелинг гърдите винаги са били болна тема: тя е комплексирана заради малкия им размер. Очаквано актрисата си прави операция, за да ги увеличи. Но какви бяха операциите през 2000-ите години? Веднага след раждането гърдите й увиснаха, а имплантите се разместиха.

Между другото, многодетната майка така и не успя да приведе в приличен вид гърдите си в промеждутъците между ражданията на петте си деца.

Тори до ден днешен съжалява, че се е решила на тази стъпка и плаче за природния си втори размер.

Дали ще се решиш на мамопластика – си е твоя работа. Но всеки път, когато в главата ти се появи мисъл за пластична операция, а душата ти заплаче за промени, си спомни старата поговорка „Седем пъти мери, веднъж – режи“. Или в случая е по-уместно да се каже – приший.

 

Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?