Нови подробности около „Игра на тронове“

Няма съмнение! Феновете на сериала „Игра на тронове“ бяха шокирани от креватната сцена между Джон Сноу и Денерис Таргариен, снимана в последната серия на седмия сезон. Но до края има още време и какво ще се случи с влюбената двойка по-нататък, засега си остава тайна.

Режисьорите Алън Тейлър и Джереми Подесва дадоха интервю пред The Hollywood Reporter и повдигнаха (вярно, че съвсем малко, но все пак)...едното крайче на завесата.

„За нас беше важно зрителите да си зададат въпроса какво ще се случи след този момент. Това е епично откровение за миналото, което в същото време навява мисли за бъдещето“, признават те пред журналистите.

Припомняме ти, че според сюжета точно в тази сцена зрителят разбра, че Джон и Денерис са роднини.

Прическите, вдъхновени от сериала - виж в галерията долу.

„В сценария тази сцена е написана без подробности за това какво се случва между персонажите в този момент. Затова направихме така двамата да се спрат за няколко секунди, за да се погледнат един друг в очите. Основната цел според мен в сцената беше, че те се поддадоха на страстта. Но те не разбират до края какво означава това и какви ще са последствията“, разказва Джереми Подесва.

Феновете вече си имат теории, а някои дори казват, че в новия сезон на двойката ще се роди дете. Но, както помним, Денерис загуби детето си от Хал Дрого – то се роди мъртво. Също така в 7-ми сезон на сериала тя загуби и един от драконите си. Това беше поредният шокиращ момент за зрителите.

„Знаех, че убийството на дракона щеше да се асимилира като убийство на малко кученце. Това е много емоционален момент, когато убивате същество от кръв и плът. Но да убивате толкова любимо създание, като дракон? Знаех, че това ще направи силно впечатление на зрителя“, откровено заяви Алън Тейлър.

Ако направим груба сметка, за първите 7 сезона на „Игра на тронове“ са умрели над 100 персонажа, сред които имаше и важни герои, сред които Джофри Баратеон, Петир Белиш, Роб Старк...

Осмият сезон на сериала ще излезе в ефир през първата половина на следващата година, а в момента студията работи върху сценария за спин-оф на „Игра на тронове“, действието на който ще се развива 8000 години преди събитията, случили се с Джон и Денерис.

 

Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?