Нина Добрева направи 9 експеримента (Видео)

Канадската актриса с български корени Нина Добрев, помолена от изданието Allure, опита 9 неща, които никога не е правила през живота си. След несполучлив опит с акордеона, актрисата пробва да направи първото си животно от балон - трикрако куче, както самата тя го нарича.

Следващото предизвикателство пред Нина бе да открие бисквитка, скрита сред лакомства за кучета. При първия си опит тя попадна на кучешка бисквитка, като не се поколеба да опита и остана изненадана, че тя всъщност не е лакомство за хората. Добрев доказа, че може да направи доста хубава прическа, както и че изглежда зашеметяващо, дори и с дебели чорапи. От изданието предизвикаха Добрев да покаже актьорските си умения. Тя разигра сцена от любимия и филм "Тетрадката" с плюшени играчки.

Актрисата попита и топка-оракул дали ще спечели "Оскар", но отговорът бе лаконичен - "В момент не мога да предскажа". "Ще си взема ли братче за Маверик (кучето на Нина)", попита актрисата, на което получи отговор "със сигурност", пише "24 часа".

Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?