Момичешките неща, които момчетата не разбират

Декоративните сапуни

Имаш малки сапуни с формата на морски миди, сърчица и звезди около всяка мивка в къщата си, но на нас не ни е позволено да ги използваме. Така, когато сме под душа и имаме огромна нужда от сапун, сме принудени да използваме твоята дълбоко овлажняваща и възстановяваща маска за коса с аромат на манго, за да се измием, защото никъде не можем да намерим сапун.

Скъпата фитнес екипировка

Дрехите ти за спорт струват много повече отколкото едногодишната ти карта за фитнес. Това е безсмислено.

Експлоатацията на отоплителните уреди

И ние обичаме да ни е топло, но като си пуснала печката на макс, се чувстваме така сякаш се пържим в Ада. Все пак е април.

Калъфите за телефони със сигнални цветове

Да не би да се страхуваш, че крадците няма да забележат телефона ти?

Шалтетата с къдрички

Матракът ти не се нуждае от сладки дрешки.

Да носиш чорапогащника си като долнище

Въпреки че не разбираме защо мислиш, че тънките, тесни и понякога ужасно прозрачни чорапогащници могат да минат за клин, ние приемаме с цялото си сърце правото ти да го вярваш.

Огромните чанти

Схващаме, че ти е необходимо да носиш доста неща със себе си. Но не е необходимо да носиш всичките си неща с теб.

Емотиконите в sms-ите

Като изпратиш осем тъжни лица, след като си ни казала, че ще закъснееш с 20 минути не ни кара да си мислим, че много съжаляваш. Кара ни да мислим, че си емоционална развалина.

Ваните

Да лежиш във вана с хладка вода и да се киснеш в собствената си мръсотия? Не, благодаря.

Закуската навън

Когато сме прекарали предишната нощ на шумно и претъпкано място, пълно с пияни хора, не искаме да правим същото и на следващата сутрин, само че с яйца.

Фибичките

Колко такива имаш? Има ги навсякъде.

Враговете

Ние също имаме хора, с които не се понасяме, но разликата е там, че не ги забелязваме. Или не говорим с тях. Или не мислим за тях.

Промоциите, намаленията и разпродажбите

Готова си да си купиш всяка глупост (при това повече от една бройка) ако видиш, че в магазина има намаление или на етикета пише: „промоция“, „разпродажба“ или „специална цена“. Това обяснява защо имаш толкова много неща, от които нямаш нужда и не знаеш къде да сложиш.

 

Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?