Меган Маркъл отново ще наруши кралския протокол

on

След това Меган се появи на корицата на октомврийския Vanity Fair, което също не е особено приемливо за бъдеща кралска особа. Още повече, след като заглавието на корицата е гръмкото "Тя просто е луда по Хари". Сега, няколко седмици преди края на 2017 година, бъдещата съпруга на принц Хари отново нарушава протокола. 

Източници на списанието потвърдиха, Маркъл ще прекара коледните празници с кралското семейство и самата Елизабет II. Това са 72 часа в компанията на кралицата! Новината може и да не ти звучи странно, но според протокола само официално сключилите брак половинки на принцовете (или принцесите) могат да присъстват на тържествата, които по традиция се провеждат в имението Sandringham.

36-годишната звезда от „Костюмари“ явно е успяла да очарова Елизабет II достатъчно, за да си спечели поканата. Сигурно защото не пести суперлативите към бабата на годеника си. В официалното интервю по повод годежа, Меган сподели, че за нея е било невероятно изживяване на види кралицата на живо и то през очите на Хари. Според нейните думи, по време на срещата тя е усетила не само уважението на Хари към Елизабет II като към действащ монарх, но и любовта му към нея като баба.

Надяваме се тя да сподели още впечатления, след семейното събиране на 24 декември.

 

Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?