Меган Маркъл: зад кадър

Посещението на 38-годишната Меган Маркъл в благотворителната компания Smart Works бе отразено в снимки и видео в официалния й профил в Instagram.

На скоро стана ясно, че съпругата на принц Хари ще създаде своя собствена модна колекция, съдържаща няколко компонента, в партньорство с известни марки, които според нея са подходящи за жени, търсещи помощ от Smart Works (целта на организацията е да помагат на жени в неравностойно положение да си намират работа).

on

Както се вижда във видеото, херцогинята участва активно в снимките. Очевидно някои модели дрехи, по идея на Меган, са готови да видят бял свят. Херцогинята на Съсекс изцяло контролира работния процес от подготовката за фотосесията, до получаването на удовлетворяващя краен резултат.

Посещението й в Smart Work не е било планирано, съответно за служителите на организацията се е оказало пълна изненада. От видеото става ясно, че виждайки херцогинята пред себе си, те не успяват да сдържат изненадата и радостното си вълнение. Меган най-сърдечно посреща всички жени, като прегръща всяка от тях по отделно.

on

Всички снимки, които трябва да видиш от кралската сватба си припомни от галерията по-долу:

Самата херцогиня, която най-накрая намери подходяща бавачка за Арчи, бе облечена в тесни тъмни дънки, широка синя риза с навиващи се ръкави и класически високи токчета.

Това се очаква и от колекцията й – да включва елементи от класическия стил. Прави поли, елегантни панталони, кашмирени пуловери, блузи и ризи. Точната дата на официалното пускане на пазара на модната линия на Меган все още не е известна, но се предполага, че ще бъде през есента.

on

 

Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?