Мартина от Ice Cream разкрива своите тайни

Мартина от Ice Cream сподели част от личното си пространство пред феновете. Красавицата се довери на най-популярния сайт за маркови парфюми - MONNA.BG, където разкри своите любими аромати, които са неизменна част от ежедневието й. Колекцията на Марти съдържа както класически модели, така и по-нестандартни, сред които Versace, Burberry и Elizabeth Arden. Всеки, който поръча артикул от категорията на Мартина ще получи 5% отстъпка от редовната цена, както и картичка от лимитирана серия. Трима от закупилите парфюми до 23.04.2017г. пък ще се сдобият с уникална чаша по модел на самата изпълнителка. 
От тази седмица MONNA.BG стартира звездната си кампания. Едни от най-актуалните и коментирани публични личности ще представят своите колекции от любими парфюми, а техните почитатели ще имат възможността да спечелят някои от избраните модели в заведенията, с които сайтът си партнира.
За да получите повече информация около кампанията, можете да следите новостите във Фейсбук страницата на сайта: https://www.facebook.com/MonnaBulgaria/?fref=ts или на: https://monna.bg/martinna

Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?