Луда съм по него. Другите жени също

Сценарий 1

Игнорирай обожателките

Демонстрирай превъзходство и не обръщай внимание на интереса към гаджето ти. Когато си спокойна и уверена, показваш, че не се чувстваш застрашена във връзката си и това помага на добрата атмосфера, както във вашите отношения, така и в отношенията ви с околните като двойка. Ти си неговият избор, следователно другите жени не са ти конкуренция. В крайна сметка, ако той иска да ти изневери, няма да го направи пред очите ти (и ако да – зарежи го веднага, момиче!). В този случай трябва да му гласуваш повече доверие, че няма да поддаде на изкушението.

Сценарий 2

Покажи им

Не е необходимо да правиш сцени или драми като в песента на Monica и Brandy "The boy is mine", за да стане ясно на напористите фенки, че той не е свободен. Дръж се по-плътно до него (но му остави въздух все пак), танцувай с него, забавлявай се с него, включвай се активно в разговорите. Покажи му, че го харесваш, в крайна сметка имаш достатъчно близко общуване с твоето момче, за да запалиш фантазиите му и веднага да загуби интерес към друга компания.

Сценарий 3

Дръж приятелките близо, а конкурентките – още по-близо

Бъди истински добронамерена и любезна към момичетата, които са си набелязали твоя човек. Отклони тяхното внимание от него... към себе си. Говори с тях, разпитвай ги, прави им комплименти, дори може да им предложиш да ги запознаеш с някой твой свободен приятел. Бъди истински добронамерена и девойката ще спре с атаките към твоето момче, а може и да се сприятелите, защо не?

Сценарий 4

Говори с нея

Ако дотук нито един от похватите на димпломацията не работи – говори директно с нея. Не прави сцена или скандал, опитай с добро, но бъди твърда и ясна в посланието си. Можеш например да й кажеш, че не ти е приятно да флиртува с гаджето ти или че този мъж не е свободен. От една страна, говорейки с изкусителката, показваш слабост, че може би се притесняваш дали той няма да поддаде на атаките. От друга, всичко е изяснено в прав текст – той е с теб и повече опити от нейна страна означават война.

Ако тези малки трикове не помагат, е време да поговориш с твоя приятел за това как ти се отразява женското внимание, насочено към него. Донякъде и от него самия зависи дистанцията, която има с околните. Бъди честна и му кажи какво те притеснява. В крайна сметка никой от вас не е собственост на другия и ако го третираш все едно е вещ, която може да бъде загубена, със сигурност ще го загубиш.

Код червено

Понякога може би си по-ревнива и си мислиш, че всички искат гаджето ти. Бъди с повишено внимание, ако забележиш следните знаци от страна на някой свободен женски електрон към твоя човек:

- тя седи прекалено близо до него по време на разговор;

- прегръща го или се докосва до него уж случайно;

- изпраща му съобщения след 22 ч.;

- престава да говори, когато се приближиш до тях;

- пише му прекалено често;

- кани го на събития, като подчертава факта, че поканата е за един;

- говори открито за секс в негово присъствие;

- прави му малки подаръчета;

- успокоява го след скандал между вас.

 

Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?