Кога и как жените изпитват по-разтърсващ оргазъм?

Точно така. Има няколко фактора, които влияят благотворно и стимулиращо върху сексуалния живот на жената. Те не само засилват желанието й за интимни ласки, но и правят удоволствието от върховния момент значително по-голямо.

Няколко дни преди овулацията


Най-силен и разтърсващ оргазъм при жените настъпва няколко дни преди овулацията. Това съвпада и с периода, в който дамите изпитват най-голяма нужда от секс – обикновено това е 10-14-ия ден след края на месечния цикъл. В дните, непосредствено преди идването на цикъла, страстта към секса отново се увеличава, но не толкова колкото една седмица след неговото приключване.

При изпитването на неудържима страст към партньора

Ако жената е лудо влюбена, то обектът на страстта й би могъл да я доведе до екстаз дори и само с едно нежно докосване. По време на секс, придружен със силно чувство на любов, възбудата е много по-силна. Това се дължи на отделянето на няколко хормона. Единият от тях е допамин - той създава усещането за неизмеримо щастие и еуфория. В резултат удоволствието от оргазма, което жената може да изпита в такъв един момент, може да бъде подлудяващо. Другият хормон е окситоцин – той също е свързан с емоционалното обвързване. При влюбените този хормон създава усещане за привързаност, интимност и нежност, а по време на любовната игра, може да доведе жената до неописуем екстаз.Някои секс пози


Няколко са секс позите, които способстват за увеличаване силата на оргазмите при жената. Едната е мисионерската, но с участието на възглавничка, поставена под таза на жената. Другата е кучешката, в която телата на двамата партньори са допрени едно до друго, а ръцете му страстно си играят със зърната на гърдите й.

Четете още: 

Горещият душ


Горещият душ преди секс увеличава кръвопотока, което от своя страна засилва чувствителността на гениталиите по време на сексуалния акт. Горещият душ може да замените с топла кърпа, която да поставите за няколко секунди върху интимната област, след което да се оставите в още по-горещите ръце на партньора си.

Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?