Ким коментира проблемите си със здравето

Новият сезон на риалитито Keeping Up With The Kardashians започна с лоши новини. В следствие на оплаквания от страна на модела, лекарите имат съмнения за лупус и ревматоиден артрит. Кардашиян е предполагала, че има здравословен проблем, но в резултат на тестовете, нейните страхове са потвърдени. Няколко дни по-късно, Ким коментира състоянието си в западното телевизионно шоу Today.

on

“Ще говоря за това в следващия епизод на риалитито. Открих невероятен лекар, д-р Уолъс, който намери истинската причина за проблема ми. За съжаление трябваше да приема лекарства за борба със симптомите, които ме измъчват в момента. Избрахме оптималния план на действие... Сега всичко е под контрол, но автоимунните проблеми наистина са много страшни. Не съм предполагала, че ще бъда част от хората, страдащи от тези тежки болести. Мислите се въртят в главата ти и си мислиш за най-лошото. И от цялата тази действителност наистина изпадаш в депресивно състояние. Успях да изляза от него, но много ме беше страх.“ - разказва съпругата на Кание Уест.

Еволюцията на дупето на Ким Кардашиян, виж в галерията по-долу:

on

Вчера стана ясно, че тестовете на Кардашиян за наличието на антитела срещу лупус са положителни. По последна информация от западните медии лабораторните изследвания също показват вероятността от наличие и развитие на ревматоиден артрит. По думи на звездата лекарят й я е посъветвал да не прибързва с прогнозиалните диагнози, защото за самия него е рано за диагноза.

 

Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?