Ким Катрал приключи със "Сексът и градът"

Отказът на 62-годишната Ким Катрал да участва в третата част на мегахитовия сериал „Сексът и градът 3“ се оказва толкова силен, че феновете на филмовата история и самата актриса все още не могат да го забравят. Тя признава в интервю за The Guardian, че нейното окончателно решение е да не се връща на екрана в образа на Саманта Джоунс след излизането на втория филм за ежедневните приключения на неразделните приятелки.

„Издържах до финала, участвайки в ролята на Саманта, защото харесвах този проект. Но след втория филм разбрах, че съм до тук. Достатъчно ми е.“ - казва актрисата.

Тя се оплаква, че заради отказа й, са завалели купища тормоз и обиди по неин адрес. Припомняме, че Сара Джесика Паркър и феновете на сериала я обвиниха, че заради нея са се провалили снимките.

9 звездни появи в „Сексът и градът“ виж в галерията долу:

„За мен остава загадка защо създателите на „Сексът и градът“ не ме заменят с друга актриса, вместо да пилеят енергията си да ме тормозят?!“ - добавя Катрал.

Филмовата звезда споделя, че решението й да напусне проекта и да преосмисли избора си на роли е повлияно от смъртта на баща й през 2012 г.

"Сега не искам да попадам в ситуация, в която дори за час да не се чувствам щастлива. Искам да избера за какво и за кого да отделям от личното си и професионално време. Това е моят живот! Разбрах, че той е много кратък и нямам много време за губене.“ - признава актрисата.

 

Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?