Кейт Бекинсейл затвори устите на хейтърите

Кейт е изключително активна в Instagram и непрестанно споделя снимки от ежедневието си. Последните кадри, които тя сподели със своите фенове бяха от почивката ѝ в Мексико. На част от тях Бекинсейл позира по бански на плажа.

on

Снимките получиха лавина от коментари, в които феновете на актрисата изразяват възхищението си по отношение на перфектните ѝ форми.

Разбира се, негативните реакции не закъсняха и един от потребителите на социалната мрежа си позволи да обиди актрисата. Според него Кейт преминава през криза на средната възраст и именно това я подтиква към споделянето на подобни кадри.

on

За разлика от повечето знаменитости, които биха изтрили коментара, Бекинсейл реши да отговори на своя недоброжелател подобаващо.

„Добре. Смятам, че това, което казваш е защото си ужасен простак“, гласи отговорът на актрисата.

on

Друг потребител сподели мнение, според което Кейт е твърде стара, за да се снима по този начин. Този път отговорът на актрисата бе по-обширен.

„Не те познавам и не знам какво те е накарало да мислиш, че когато си по-възрастна, нямаш никаква стойност и че не можеш да бъдеш привлекателна или секси, или да имаш връзка с тялото си. Съветвам те да не се поддаваш на целия този шум“, пише тя.

 

Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?