Как да изглеждаш модерно с класическите си дрехи

В класическата кройка на роклята винаги можеш да направиш някои промени. Например като този модел, с който е облечена Тилда Суинтън. Начинът, по който пасва на фигурата, също играе голяма роля. Макар че роклята е класическа, тя обгръща тялото по доста лежерен и свободен начин. Класическите линии и намекът за по-голям размер - добра комбинация.

Важна подробност е действителната дължина на панталоните. Класически карирани панталони, но разкриващи глезена. С такъв модел не само ще изглеждаш по-слаба и по-модерна, но и ще ти позволи да покажеш обувките си в пълния им блясък.

Не забравяй, че класическият стил не толерира небрежност. Добър стайлинг, отлично пасване на фигурата, обувки, които отговарят на крака ти... Ако следваш тези правила, ще изглеждаш перфектно като Амал Клуни. Между другото, обърни внимание на липсата на декорации. Класиката обича сдържаността.

Комбинирай елементи от мъжкия и женския гардероб, както прави Чарлийз Терон. „Сакото на мъжа й“ пасва чудесно на женствената риза с деликатни къдрици на яката. Класическият стил обича правилно поставени акценти, така че не забравяй за грима, особено червилото.

Виж коя модна тенденция е за теб според зодията (снимки долу):

Ако ти се струва, че костюм в класически стил е твърде скучен, добави интересни аксесоари. Зоуи Дойч е заложила на чанта с оригинална дръжка от гигантски перли. Възможно ли е да изглеждаш банално с такава чанта?

Ако сакото или палтото ти изглеждат прекалено строги, като този модел на Ванеса Паради, позволи си да разчупиш малко визията: обувки в ретро стил, много бижута и рокля с лежерна кройка. Тези неща ще направят визията ти по-интересна.

 

Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?