Искаш ли безплатен дизайн на дома от Блейк Лайвли?

Интересното е, че неслучайно актрисата е избрала това занимание, а благодарение на безсънието. Именно през нощта, когато очите на Блейк не искат и не искат да се затворят, тя може да се забавлява с декорирането на домовете на приятелите си.

За вдъхновение Лайвли използва подръчни материали и предоставените образци от различни магазини, които си сътрудничат с нея за реклама и подкрепят манията на актрисата.

on

„Декорирам домовете на приятелите си безплатно. И от всички решения, които някога съм вземала в живота си, това ме радва най-много. Благодаря на дъщерите ми, че те, макар и да не са напълно наясно с нещата, ми преотстъпиха старите си рокли, за ги използвам като материал за декориране.

Благодаря на банята си и на останелите след ремонта плочки, които използвам, когато се вдъхновя. И благодаря на моята майка, от която съм наследила безсънието и сега мога да не спя по цели нощи и да се занимавам с това, което обичам.“

on

Блейк не издава чий дом се е захванала да разкрасява. Тя е близка с Джулия Робъртс, Емили Блънт, Анна Кендрик... Коя ли е щастливката?

„С актьорството е много по-сложно. Ти се снимаш и виждаш крайния резултат след няколко години, коментира наскоро увлечението си Лайвли. – А тук аз мога просто да кажа: Свърших тази работа. Готово е.“

Актрисата признава, че обича дизайна, приема го за един вид креативност. „Освен това имам голямо его и искам всичко да е под мой контрол“, шегува се тя в едно интервю. В свободното си време актрисата не иска да скучае, а да се занимава с творчество. Тя е известна с това, че сама избира тоалетите си за червения килим и не се притеснява да помага на приятели.

Наистина, доверчивостта й невинаги й е била от полза. Когато гръмна скандала с Харви Уейнщайн, актрисата призна, че до нея се е домогвал един от холивудските гримьори.

„Той ми говореше неприлични неща, опитваше се да ми слага червило с пръстите си. Една нощ се наложи да спя на локацията и когато се събудих, видях, че ме снима. Бях облечена, но случката ме ужаси“, сподели Лайвли.

Тогава тя реши да не оставя нещата така и се обърна към продуцентите с молба да уволнят гримьора. Те й отговориха, че не искат публични скандали.

Все пак Лайвли ангажира адвоката си, който заведе дело, благодарение на което тя успя да изхвърли гримьора от филмовата индустрия.

 

Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?