Искат Гани за учителка на Сейшелите

Мис Силикон 2013 Джулиана Гани, разкри, че са й предложили работа на Сейшелите, където бе на сватбено пътешествие със съпруга си Станимир. Двамата се завърнаха от екзотичния остров преди броени дни и споделиха, че единствената причина да се приберат е отказът на блондинката да заживеят там, пише LOVE Style.

 

Работа

За разлика от бившата бръдърка, фитнес моделът Станимир подкрепял идеята да останат на острова, и дори да се установят там. „Исках да останем да живеем на Сейшелите, но Джулиана не пожела. Другия път като отидем, ще я накарам да е за поне два месеца. А и си намерихме апартамент там“, разкрива привлекателният мачо. Той допълва, че желанието му е продиктувано от редица фактори, сред които самият манталитет на околните, прекрасната гледка и топлото време. „Оказа се, че ако останем повече месеци, ще мога да работя. Предложиха ми да уча деца да свирят на пиано“, откровеничи Джули. Най-вероятно отрицателният отговор на Гани се дължи плановете, които русокоската кроеше още докато бе в звездната къща на Големия брат, а именно да изберат жилище и да дари любимия си с наследник. „Желанието ни е да си имаме две или три деца. Той иска първото да е момче, а аз – момиче. На късметите от питката обаче на мен се падна сейшелски живот и много почивки, а на него – хубава работа и благоденствие. Да си призная, още не се чувствам готова да стана родител“, завършва силиконката.

 

Тормоз

Макар да е щастливо омъжена, Гани продължава да получава съобщения от екс гаджето си Роман. 26-годишната чаровница издава, че в въпросният мъж съжалява и иска да си я върне. „Не я ревнувам“, споделя Станимир, който казва, че няма такива проблеми, тъй като бившите му приятелки се плашат от Джули. За голямата втора сватба и двамата заявяват, че не искат да избързват, тъй като се страхуват да не бъдат урочасани. „Да, искахме, но мисля, че е по-добре да не я осъществим“, допълва Ташев.

 

АВТОР: СТЕФАНИ ТОНЕВА

Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?