Игра с анални топчета: пълен инструктаж

Мъжете ги харесват, защото с тях могат да стимулират простата (и това съвсем не се отнася само за хомосексуалните сред тях), но жените също могат да извлекат удоволствие – все пак анусът е пълен с нервни окончания. И да, кожата там има способността да се разтяга, но е много деликатна и не бива да се наранява.

Cosmo представя: правилните техники за извличане на максимално удоволствие от аналните топчета.

1. Използвай лубрикант щедро.

Преди да започнеш, сложи добро количество лубрикант както върху топчетата, така и около и в ануса. Имай предвид, че повечето анални топчета са изработени от силикон, поради което употребата на лубрикант на базата на силикон не е удачна. Спри се на такъв на водна основа.

2. Започни плавно.

Ти или партньорът ти трябва нежно да бутнете първото топче от редичката в дупето ти. Дай си време да свикнеш с усещането, предизвикано от проникването. След като се почувстваш готова, може да продължиш със следващите топчета. Ако си сама, използвай едната ръка за целта, а с другата разширявай ануса лека-полека.

3. Намери своята „гореща зона“.

Повечето анални топчета на пазара са направени от гъвкава основа, което е голямо предимство. Това ти позволява да местиш играчката не само напред-назад, но и настрани, докато не откриеш кои зони са най-чувствителни (в добрия смисъл) към допира й. Също така, можеш да оставиш топчетата в дупето си, докато с партньора ти правите вагинален или орален секс.

4. За по-смелите...

Ако вече си свикнала с аналната игра и искаш да опиташ нещо по-различно, вибриращите анални топчета са удачен избор. Много хора откриват, че вибрациите повишават значително чувствителността. Можеш дори да помолиш партньора си да направи усещанията ти още по-ярки, като масажира с език или пръсти ануса, докато топчетата са вътре в него.

За още по-смелите - горещи секс пози със сменен ъгъл - снимките в галерията долу показват как се правят:

5. Уцели правилния момент.

Важно е да прецениш кой е правилният момент за изваждането на топчетата. Ти (или партньорът ти, ако той употребява топчетата) ще усетите супер силен, различен оргазъм, ако по време на кулминацията секс играчката бъде извадено бавно, топче по топче. За да се случи това, ти или той трябва да дадете знак, че сте близо до ръба.

6. Увери се, че всичко е безопасно.

Преди да поръчаш аналните топчета, разгледай внимателно предложенията и избери тези, които имат дръжка за издърпване направя. Анусът създава вакуум, така че се нуждаеш от един вид „котва“, която да предпази топчетата от засмукване.

7. Поддържай ги чисти.

Ако хигиената покрай използването на топчетата те притеснява, започни с хубаво измиване на ануса преди употребата им. Можеш да използваш и анален душ, но внимавай, защото прекомерното почистване премахва не само мръсотията, но и добрите бактерии в ректума, а те са важни за правилното функциониране на отделителната система. Аналните топчета са забавни за употреба и внасят пикантна нотка в сексуалния живот, но е важно да ги поддържаш чисти.

 

Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?