Златка Димитрова: Детето ми помогна да се възстановя

След раждането на Миро, Злати възвърна формата си за съвсем кратко време, пое професионалните си ангажименти, а в момента крои планове за лятна почивка.

Имайки предвид, че Злати за втори път се изправя пред предизвикателството да роди чрез секцио, самата тя изненадващо споделя: “Не очаквах подобно развитие. Знам, че след подобно раждане физическото възстановяване е трудно. Интервенцията не е никак лека, въпреки това не съм премала никакви обезболяващи, просто стиснах зъби.”
Златка Димитрова е категорична, че нейните усилия, не са основната причина за бързото възстановяване. Малкият виновник е Миро. “Той е прекрасно дете, не е от поспаливите и обича да мрънка.”, споделя през смях Златка, която разкрива, че в крайна сметка не е имала избор. Грижите, които полага за бебето са на първо място, а компромисните варианти са неприемливи.

ЛИШЕНИЯ И СТРОГ ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ

Тичането по малкия мъж в къщата на Злати, далеч не е единственото натоварване на моделката. Веднага след раждането тя е взела решение да се подложи на строг хранителен и тренировъчен режим. Златка се е доверила изцяло на фитнес инструктор, който за кратко време, не само й възвръща формите, а дори ги подобрява.
Тренировките във фитнес залата включват доста силови натоварвания, като най-често акцентът пада върху мускулите на седалището и краката. Това, според самата Злати са зоните, върху които се работи най-трудно. “В основата на всичко е волята. Не съм съгласна с обвиненията, които се изсипват в социалните мрежи, упрекващи ме пряко, че вместо да си гледам детето, аз харча пари, за да изглеждам добре.”
Злати е убедена, че подлите коментари са изписани от жени, които не успяват да съчетават полезното с приятното. “Тридесет минути на ден – това е нужно да изглеждаш добре. Харча много пари?! Не е скъпо да поддържаш фигурата си, това са оправданията на хората, без воля и амбиция.”, споделя Димитрова, която се опитва да не приема твърде лично обидите, тъй като е наясно с грижите, които полага за себе си и семейството.
Тя е наясно, че прекалено бързо е започнала да натоварва коремната си мускулатура, тъй като след раждане е необходимо време от близо шест месеца, за подобни упражнения, но рискът, който е поема е бил напълно обмислен. Леките упражнения и малкото тежести, които е използвала три месеца след раждането на Миро, всъщност са допринесли за бързия резултат.
“Не гладувам. Всеки път, когато изпитам необходимост да се нахраня го правя. Ям по пет пъти на ден в малки количества. Позволявам си въглехидрати до 11:00ч сутринта и пия ужасно много вода, тя помага мазнините в тялото ми да се разградят по-бързо.”, споделя Златка, която разкрива, че не обича да разнообразява менюто си, тъй като нейната цел е организмът й да свикне с определени храни и така по-бързо да ги усвоява и преработва.

Не отказвам професионалните си ангажименти
“Напоследък работя доста често, не става дума само за фотосесии, гост съм на много събития и рядко си позволявам отсъствие. Съчетавам перфектно личните и професионалните си задължения.” А в последно време грижите за малкия Миро са в ръцете на още една жена – майката на Злати, която прекарва голяма част с дъщеря си и внука си.

Цяло лято на море
Българското черноморие е избраната дестинация на Миро и Злати и тази година. За повече от два месеца семейството ще се наслади на топлата вода, слънцето и вълните на нашенския бряг. Злати обожава това време от годината и трудно прикрива ентусиазма си за следващите месеци.


АВТОР: СТЕФАНИ ТОНЕВА

Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?