Зита-Джоунс с двойничката си на модно шоу

Седмицата на модата е в разгара си в Ню Йорк от миналата седмица, а актрисата Катрин Зита Джоунс посети дългоочакваното шоу Michael Kors в сряда, 12 септември, заедно с дъщеря си Карис.

Майка и дъщеря седнаха на първия ред, за да изгледат модното шоу

Въпреки тийнейджърската си възраст, 15-годишното момиче показа, че вече се чувства много добре пред фотографите. Облечена с черно горнище и голи рамене съчетано с камуфлажни панталони, тя направи сензация за фотографите преди парада. Междувременно майка й бе избрала за случая дълга елегантна цветна рокля.

От миналата година Карис Зита-Дъглас редовно заема първите редици на модните ревюта. Съучастнички в стила си, майката и дъщерята направиха впечатление с външния си вид по време на шоуто Dolce&Gabbana през април тази година.

Трябва да се каже, че само на 15 години тийнейджърката вече има силно усещане за стил. „Модата е толкова важна в моя живот, защото майка ми е модна икона за мен“, обясни тя в интервю за списание Town & Country през август. „Винаги гледам какво има в гардероба й“.

От своя страна Катрин Зита-Джоунс веднага реагира, като каза, че дъщеря й вече има „свой собствен стил“. Остава да се види дали момичето ще реши да пробие в света на модата. 

Източник: бгнес
 

 

Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?