Звездите с ниско самочувствие

Анджелина Джоли

Анджелина е една от най-красивите жени на планетата: тънък нос, изразителни големи очи, големи устни – мнозина са готови да платят много пари на пластичните хирурзи и козметолози, само и само да изглеждат като Джоли.

Въпреки това, в детството си, актрисата започва да развива комплекс спрямо външния си вид. Като дете връстниците й са се подигравали, че има голяма, широка уста и тя постепенно започва да се комплексира на тази тема.

„Стараеше се да ходи само с черни дрехи и мечтаеше да стане вампир“- казват близки на актрисата.

Тя редовно е посещавала психолог, за да се справи с проблема си със самооценката, но до ден днешен Джоли говори за себе си като за същество, състоящо се само от „кръв, белези и татуировки“. С годините Анджелина става по-малко критична към себе си и собствената си външност, но въпреки всичко тя все още има някои проблеми със самочувствието.

Кейт Мидълтън

Изненадващо е, че херцогинята на Кеймбридж, която е еталон за красота на милиони жени по света, също не смята себе си за красива.

Експертите са готови да спорят с нея. Последните проучвания показват, че пропорциите на лицето на съпругата на принц Уилям са възможно най-близки до „златното съотношение“.

Самата принцеса твърди, че в нея няма нищо особено, просто подходящият грим помага да изглежда добре.

Най-срамните снимки на звездите, виж в галерията по-долу:

Мила Кунис

Мила Кунис е многократно включвана в списъците на най-красивите жени в света, обаче актрисата не оценява високо външния си вид. В едно от интервютата звездата заявява, че рядко се гледа в огледалото и не обръща много внимание на това как изглежда.

А Аштън Къчър смята, че основното качество на Мила е страхотното й чувство за хумор. Това означава ли, че не смята, че е адски красива?! Объркани сме!

Риана

Барбадоската красавица също страда от липса на самочувствие. В разговори с журналисти тя няколко пъти признава, че понякога просто няма настроение да излезе от вкъщи, тъй като не желае хората да я гледат и да оценяват поведението й.

„Преструвам се. Искам да кажа, че или се преструвам, или плача, докато не заспя.“ - казва звездата.

Кара Делевин

Какви комплекси може да има един от най-високоплатените модели в света? Но както се оказва, ето че Кара Делевин си има своите. Дори доста трудно намира хармония със себе си.

Да, трудно е да се повярва, но известната красавица веднъж споделя с репортери, че се чувства като най-неудобната личност в света. Въпреки това Кара е очарователна в своето несъвършенство, нали?!

 

Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?