Ева Лонгория се снима в секси фотосесия с корема

43-годишната Ева Лонгория всеки момент ще роди първото си дете, в чест на което в началото на май организира тематично парти. През цялата бременност актрисата сияеше от щастие и се наслаждаваше на очакването на бебето, а в последните месеци преди да роди, реши да си направи подарък за спомен – фотосесия с корема, която да й напомня за тези дни от живота й.

on

Списанието Iris Covet Book предложи на Ева да се превърне в негова главна героиня на техен летен брой и ето че тя грейна на корицата му, облечена в полупрозрачна рокля на Helo Rocha.

„Преди бременността аз напълнях малко – и това беше достатъчен повод за медиите да си направят извода, че чакам дете. Когато двамата с мъжа ми разбрахме, че наистина съм бременна, той се опита да скрие новината от журналистите. Тогава му казах: „Не се притеснявай, те така и така през цялото време пишат че съм бременна. Всичко е наред. Сега ще напишат, че преяждам и тогава ще им кажа: „Не, този път наистина съм бременна!“, смеейки се разказва Ева.

Лонгория, заедно със съпруга си Хосе Антонио Бастон, очаква (с нетърпение, много ясно) появата на първото им общо дете. Хосе има вече три от предишната си връзка с Наталия Есперон – Хосе, Тали и Мариана.

 

Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?