Джеймс Мидълтън: голо селфи и живот на село

on

Какво се случва в личния му живот, Джеймс не афишира. Преди да се премести на село, той се срещаше с телевизионната водеща Дона Еър, която е по-възрастна от него със 7 години (снимките й още стоят в страницата му).

Но ето че снимки на новата му спътничка в живота – 29-годишната французойка Ализе Тевене, която работи в Лондон като финансов анализатор, засега няма да намериш в страницата му в Instagram.

Наскоро Джеймс покани младата жена на почивка заедно с него и семейството му на френския остров Сен Бартелми в Карибско море. Компания им прави Пипа Мидълтън със съпруга си Джеймс Матус и двумесечното им дете.

По всичко личи, че Джеймс Мидълтън обича да изследва шотландските околности, той лети на частния си самолет, а също така кара ски, ходи на риболов, занимава се с гребане и си почива на екзотични места.

Ако надникнеш в страницата му, ще видиш снимки на патета, кокошки и овце. Истински селски жител, нищо, че е роднина на херцогиня.

И докато в профила му няма снимки на Кейт (което не е учудващо – на кралските особи не им е позволено да имат профили в социалните мрежи, снимките се публикуват единствено от официалния акаунт на двореца Кенсингтън), все пак няколко фотографии на Пипа Мидълтън могат да се открият.

Щастлив съм на село с моите кучета“, казва Джеймс в едно свое интервю.

Той не пропуска да пиарства и собствения си бизнас – проектът Boomf, за производството на Маршмелоу със забавни картинки, които помагат на хората да разкриват чувствата си пред другите.

 

Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?