Дейвид Бекъм – истинските мъже носят грим

on

Все още сме шокирани от решението на списанието да ни поднесе тази изненада. Феновете в Instagram изглежда са въодушевени от идеята. Снимката събра над 32 000 за два дни, а секцията с коментарите е пълна с позитивни послания. „Повече грим за мъжете“, написа един от потребителите. „Дори не подозирах, че се нуждая от такава снимка, обичам те“, написа друг.

В броя, който е на пазара от вторник, Бекъм дискутира как е станал по-самоуверен заради работата си като футболист.

on

Няма съмнение, че чупещата стереотипи корица ще окуражи както мъжете, така и жените да се чувстват по-добре в собствената си кожа. А и трябва да признаем на Бекъм, че изборът на цвят на сенките е супер тренди – емералдовият нюанс беше хит на тазгодишните „Златни глобуси“. Камила Бел и Джейми Кинг бяха сред красавиците, които дадоха шанс на отличителния цвят.

Камила Бел демонстрира, че сенките в цвят емералд са мега секси

Нека добавим, че Дейвид винаги е бил бюти ентусиаст. Да не забравяме, че той е лидерът на метросексуалната революция. Неговата страст по грижата за външния вид вдъхнови мъжете да обръщат повече внимание на себе си. А ние, жените, няма как да не сме му благодарни за този развой на събитията. „Хората винаги са знаели, че обичам да се грижа за косата и външността си. Но винаги има място за подобрение. Моята тайна е да крада продуктите на жена ми“, споделя Бекъм в интервю за сайта Into The Gloss.

Е, вече не му се налага да го прави, защото миналата година той стартира своята . С корицата на списание Love пък, той затвърждава всеобщото мнение, че е време да загърбим стереотипите.

 

Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?