Готини пролетни якета под 100 лева

Въпреки че времето навън напомня повече на късна есен отколкото на пролет, истината е, че лятото се задава на хоризонта и съвсем скоро ще се настани по нашите географски ширини.

Затова и с момичетата в редакцията сме посветили последните няколко дни на издиравеното на перфектното яке. Онова, което да ни стопли през прохладните пролетно-летни вечери и същевременно с това да внесе шик нотка в цялостата ни визия.

Отрикихме учудващо много връхни дрехи, вписващи се в изискванията ни. Някои са от плат, други от деним, но всички са супер готини, под 100 лева и само на един клик разстояние.

От дънкови якета с множество бродерии през якета с подчертано спортно излъчване до структурирани жакети с шанелско очарование - всяка една от тези връхни дрехи е истинско очарование за очите, което заслужава своето място в гардероба ви. 

Яке от деним с паун - 79,95 лева от ZaraСтруктуриран жакет с разнищен ефект - 99,95 лева от ZaraЯке от деним с тюл за 99,95 лева от ZaraДънково яке с бродерия за 74,99 лева от H&M Рокерско яке от ленена смес за 79,99 лева от H&M


Кимоно яке с принт за 99,99 лева от MangoТренчкот за 59,95 лева от StradivariusБомбер яке с принт за 59,95 лева от Pull&BearВижте още предложения в нашата


Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?