Варненско куче гледа от първия ред ревю на Шанел

Както Hotnews.bg вече писа, Chanel представи последната колекция на Карл Лагерфелд сред алпийски декор в Гран пале в Париж. Преди началото на дефилето във френската столица се стече елитът на модния свят. Френският пудел Саша, който живее във Варна, присъства винаги на дефилетата на елитната модна къща.

Александра е домашния любимец на Светлана Хънт, която създаде Lucky Hunt Projects, истински оазис за приютяване и лечение на бездомните животни в България. В началото на годината Саша засне ексклузивна фотосесия за благотворителния календар на Lucky Hunt. Екипът на българската фондация реализира този творчески проект, а всички средства от продажбата му отидоха за приютените животни.


Модната икона Анна Дел Русо не пропуска възможност да се снима с кучето от първи ред на Chanel. Едно от най-влиятелните лица в съвременната модна индустрия заедно със Светлана Хънт вече работят по идеята за организирането на благотворителна вечеря, на която ще съберат влиятелни хора от света на шоубизнеса. Всички събрани средства ще отидат за спасяването на бездомни и малтретирани животни в нашата страна.

Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?