Биляна изкушава мрежата, Валери се смее

Биляна Дол направи поредна публикация в социалните мрежи след раздялата си с футболиста Валери Божинов. След като разкри, че "болните инстинкти" на нападателя са станали причина за края на връзката им, сръбкинята се обърна към феновете си и написа:"Никога не се чувствайте зле за решения, които засягат други хора.

Вие не сте отговорни за тяхното щастие, а само за своето", като добави хаштаг "остави го да си отиде". Фенове на Дол бързо реагираха на написаното и я посъветваха да не съжалява за решението си и да не търси внимание след раздялата, а просто да продължи напред. Днес пък тя пусна нова секси снимка от басейн и помоли лятото никога да не свършва. От своя страна Валери Божинов не спира да се забавлява извън терена.

Нападателят, който наскоро се раздели с Левски, изглежда не се притеснява от този факт, нито от раздялата с половинката си Биляна Дол. 33-годишният играч за пореден път показа чувство за хумор в интернет, като този път се изяви в ролята на бръснар. Негов “клиент” пък бе добрият му приятел Иван Бандаловски. B Инстаграм се появи клип, на който се вижда как Божинов демонстрира завидни умения с бръснарска машинка в ръка. Бандаловски също изглежда доволен от работата на Валери.

източник:Спортал

Коментари

Липсват ли ви латиноамериканските сериали?